56.700 din za 7 noćenja za 2 ili 3 osobe u studio apartmanu BLANCO na Kopaoniku u periodu 12.01. - 19.01.2020.!

70200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 7 noćenja za 2 ili 3 osobe u studio apartmanu BLANCO na Kopaoniku

Mi smo bojili Marrilux apartmane samo za Vas i zato su dobili imena po svojim bojama Blanco, Azul, Verde, Morado, Amarillo. Naši apartmani su pogodni za svaku vrstu odmora (od 1-3 osoba), veći broj gostiju i grupe.

Apartmani poseduju trosed i fotelju na razvlačenje sa posteljinom, flat-screen TV sa kablovskom televizijom (Total TV), kompletnu opremljenu kuhinju (mikrotalasna pećnica, grejna ploča, ketler, toster, kompletno posuđe i pribor, frižider) sa trpezarujskim stolom. Kupatila su sa tuš kabinom, opremljena peškirima, fenom za kosu i besplatnim toaletnim sredstvima. Besplatan bežični internet je dostupan u čitavom objektu. Svi apartmani su identično opremljeni.

Okolina je pogodna za pešačenje i šetnju. Wellness & Spa centar, kao i sezonski otvoreni bazen dostupni su uz doplatu. Restoran, caffe bar i mini market su u okviru kompleksa Milmari, a preko puta objekta nalazi se market.
Našim gostima obezbeđen je prevoz ski busevima do turističkog centra Kopaonika, polazna tačka je ispred zgrade u kojoj su apartmani, cena povratne karte je 250 dinara. Postoji mogućnost kupovine petodnevne karte ( 600din), sedmodnevne karte (900din). Prevoz se vrši iskljucivo u zimskoj sezoni.

Boravkom u našim apartmanima stičete pravo na korišćenje Wellness & Spa sadržaja Milmari resort‑a.

Wellnes & Spa centar obuhvata bazen sa temperaturom vode od 30o C, kao i sezonski otvoreni bazen, finsku saunu, rusku banju, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijume i različite vrste masaža (relax masaža, parcijalna masaža, sportska masaža, masaže toplom čokoladom i toplim kamenjem).

Za naše goste obezbeđen je i popust na Wellnes & Spa sadržaje u iznosu od 30% od ukupne cene (ukoliko koristite Wellnes & Spa u kontinuitetu pet i više dana ostvarujute popust od 50% na ukupnu cenu). Popusti se odnose i važe u zimskoj sezoni. U toku letnje sezone Wellnes & Spa se naplaćuje po satu.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

APARTMANI MARRILUX

Vikend naselje bb, Kopaonik
063/492-781
info@marriluxapartmani.rs

Napomene

  • Vaučer obuhvata:7 noćenja za 2 ili 3 osobe u studio apartmanu BLANCO na Kopaoniku!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Vaučeri se mogu koristiti u periodu od 12.01. - 19.01.2020.!
  • Kontakt telefon: 063/492-781
  • Besplatan parking i WiFi!
  • Korisnici imaju 30% popusta na spa i wellness u Milmari kompleksu!
  • Od smeštaja ide skibus do ski staze!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite apartman i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude