560 din za noćnu kremu za regeneraciju kože Bakuchiol line!

750 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Noćna krema za regeneraciju- Bakuchiol line
  • Pogodna za sve tipove kože
  • Preporučuje se za upotrebu od 35. godine

Bakučiol (ili Bakuchiol) je sastojak koji je revolucionisao kozmetiku! Ovaj prirodni sastojak dobija se iz indijske biljke babči (bakuči). Bakučiol je sposoban za anti-age preobražaj kože. Prirodna je alternativa retinolu jer deluje na receptore koji su osetljivi na retinolsku kiselinu (retinol se pretvara u nju kada se nanese na kožu) i podstiče sintezu kolagena. Zahvaljujući tome, veličina bora se značajno smanjuje, koža postaje gušća i elastičnija, a konture lica su čiste i zategnute. Ulja kakaa i semenki grožđa normalizuju odbrambeni sistem ćelija od slobodnih radikala, odolevaju starenju kože i efikasno zaglađuju bore. Niskomolekularna hijaluronska kiselina održava optimalnu hidrataciju i vraća mladolikost i svežinu koži.

BONAMICA je uvoznik i distributer kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom iskustvu možemo da ponudimo svojim klijentima korisne biljne preparate i kvalitetne proizvode. Organsko bilje i prirodni sastojci sve se više koriste i cene u svetu i Srbiji. Među našim proizvodima možete pronaći prirodne preparate bez parabena, sulfata, GMO, hemijskih i drugih veštačkih dodataka.

Nudimo širok izbor kozmetičkih proizvoda koji se mogu naći na srpskom tržištu – proizvodi za negu lica, tela, proizvodi za kosu, zubna nega, dekorativna kozmetika, kreme za sunčanje, preparati za različite uzraste – za odojčad, decu, za muškarce, za problematičnu mladu kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu i još mnogo toga. 

Brinemo ne samo o nama koji trenutno živimo na ovoj planeti već i o generacijama koje nas prate. Proizvodi koje nudimo svedoče o našoj povezanosti s prirodom i njenom očuvanju. Izražavamo duboko poštovanje i ljubav prema životu i svemu što nas okružuje. Koncept „društvene odgovornosti“ shvatamo ozbiljno jer se odgovorno odnosimo prema životnoj sredini i svim živim bićima.

https://bonamica.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BONAMICA priroda i kozmetika

Mali Do Drugi 1b, Sremska Kamenica
062/322782

Vaučer važi

do 5.5.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćnu kremu za regeneraciju- Bakuchiol line!
  • Nakon kupovine poslati vaučer na viber: 062/322-782 ili email: info@bonamica.rs
  • Proizvodi se šalju Post Expressom, dostava je oko 300 dinara!
  • Nakon krajnje označenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude