5600 din za SPA NIGHT & ROMANTIC paket za dvoje (noćenje u apartmanu sa jakuzzijem) + flaša vina po izboru u LUX apartmanu SPA INTIMO kod Beogradske Arene!

Kupi za 5600 DIN
5600 DIN 13000 DIN kupljeno 16 kupljeno Ponuda je istekla
57 %
5600 din za SPA NIGHT & ROMANTIC paket za dvoje (noćenje u apartmanu sa jakuzzijem) + flaša vina po izboru u LUX apartmanu SPA INTIMO kod Beogradske Arene!

5600 din za SPA NIGHT & ROMANTIC paket za dvoje (noćenje u apartmanu sa jakuzzijem) + flaša pića po izboru u LUX apartmanu SPA INTIMO kod Beogradske Arene!

Volite romantiku. Uživate dok gledate voljenu osobu kako se raduje Vašim znacima pažnje kojima je s vremena na vreme iznenadite. Nekada su to sitnice a nekada nisu. Zavisi od prilike. I povoda. Ispunjava Vas njena sreća. Tu posebnu osobu želite istinski da usrećite za rođendan, godišnjicu, specijalan datum.... Možda samo želite da je zaprosite. Naš Romantic paket će učiniti da san postane stvarnost. Ceo apartman je ovom prilikom uređen u romantičnom maniru. Još na ulazu će Vas dočekati prigušena svetla uz veliki broj sveća koji zajedno celom prostoru daju nezaboravan izgled. Latice ruža rasute po podu, a na francuskom ležaju, srce. I slatkiš u njegovom centru. Podseća Vas na nekoga? Dok grickate bademe u pozadini se čuje romantična strana muzika koju smo pažljivo odabrali baš za Vas. Uživate u Vašem ličnom Spa centru sa osobom do koje Vam je najviše stalo i to u potpunoj intimi. Šta se može uporediti sa time? Kako bi osećaj bio potpun i apsolutno sva čula uživala u doživljaju, arome mirisnih štapića koje se blago šire po prostoru Vam golicaju nozdrve.Slobodno otvorite oči, ovo nije san!

http://www.spaintimo.rs


View Spa Intimo in a larger map

Vaučer važi

od 26.12.2016. do 31.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • kuponi se ne mogu koristiti četvrtkom, petkom i subotom
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete neophodno je dva dana unapred otkazati rezervciju u suprotnom će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Pre uplate vaučera pozvati i proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta i napraviti rezervaciju!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/ 800-1515

Gde iskoristiti vaučer?

Spa intimo, Apartman 2
Arsenija Čarnojevića 52/5, I sprat
Beograd
065/ 800-1515

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

27.12.2016 21:53:04

slobodan:

Dobro vece postovanje da li ima slobodan termin za 31 decembar?

29.12.2016 14:53:42

kupoman.rskupoman:

Slobodane, vaučer ne može da se iskoristi vikendom. :)