580 din za dve porcije ćevapa (20 kom) sa pečenim krompirom + dve teleće čorbe + dve porcije sladoleda (po dve kugle) u restoranu ETNO KUTAK u Zemunu!

1420 DIN
Ponuda je istekla

580 din za dve porcije ćevapa (20 kom) sa pečenim krompirom+dve teleće čorbe+dve porcije sladoleda(po dve kugle) u restoranu ETNO KUTAK u Zemunu!

Uz ambijentalni užitak, restoran nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, kojima poseban ukus i čar daju naši veliki majstori kulinarstva, kao i veliki izbor svih vrsta pića. Osoblje restorana će se potruditi da opravda vaša očekivanja!

Ocena ponude

5/5 (ocene: 26)
Sanja Odlicna usluga i preukusan obrok!!
Dragan Jevtimijevic Fenomenalno, ponovicu sugurno !!

Pitanja

Ivana
8.8.2017. 09:51
Žena koja radi je bila ljubazna, ali usluga nikakva. Rezervisali smo dva dana ranije za taj dan u 14:00 časova ručak, došli smo u pola 2, ćevape su nam doneli tek posle celih sat vremena, iako smo bili najavljeni. Znači užas, pregladneli smo tako da nismo ni mogli pojesti ni pola porcije. Što se tiče ukusa, nisu loši, mogu da se progutaju, mada ništa specijalno iskreno, u fast fudu na ulici su mnogo bolji i ukusniji. Čorba nije bila loša, da kažemo ok, jedino što je celu stvar \"isčupao\" da ne bude skroz katastrofa to je predivan sladoled od dve kugle koje su i bile i više nego ukusne. Celokupan utisak-više tamo nikad!!! Srećno svima ostalima koji su kupili kupon!!! Izvinjavam se na brutalnoj iskrenosti, ali tako je kako je.

Gde iskoristiti vaučer?

B.M.V Sekulić d.o.o

Kolonija B fabrike Zmaj 2, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 18.8.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme svim danima od 09:00h do 23:00h
  • Kontakt telefon: 062/442-888

Slične ponude