590 din za 70 min relaks masaže celog tela za oba pola aromatičnim uljima "MOĆ DODIRA" sa refleksoterapijom stopala u SL Moć Dodira na Banovom Brdu!

2300 DIN
Rasprodato

U cenu je uključeno:

  • 70 min relaks masaže celog tela za oba pola aromatičnim uljima "MOĆ DODIRA" sa refleksoterapijom stopala

Dizajnirana na osnovama višedecenijskog praktičnog iskustva i pažljivog proučavanja i praktikovanja višemilenijumskih istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika, naša masaža „moć dodira“, jedinstvena je po svojoj originalnosti i delotvornosti.   U toku tretmana detaljno se obrađuje celo telo, od vrhova prstiju na nogama do temena glave, čime se postiže i primetni kozmetički efekat na licu i uopšte po celoj koži. Sistematski se  obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) se posebno detaljno obrađuju. Naša masaža pozitivno utiče na psihičke procese, odnosno zanačajno se smanjuje nervna napetost i stresno stanje. Kinezoterapijski i hiropraktički postupci i zahvati se primejuju tek nakon dobre pripreme okolnog tkiva i celokupnog organizma.  Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.  Nakon neophodnog bloka tretmana i kasnijeg redovnog održavanja stanja, psihomotorne smetnje i ograničenja ili smetnje u kretanju se ublažavaju i otklanjaju. Bolovi i funkcionalna ograničenja u mišićno-skeletnom sistemu se ublažavaju i nestaju. Tonus kože i estetski izgled značajno se unapređuje, a organizam postiže svojevrsnu samoregulaciju telesne težine. Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.

Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela "MOĆ DODIRA".Poštujući sve tekovine moderne nauke, tehnike i tehnologije savremene civilizacije kao i teorijske a pogotovo praktične metodologije koje su nastale tokom višemilenijumskog postojanja čovečanstva ostvarujemo sintezu, harmonizaciju i uzajamnost između modernih dostignuća i drevnih tekovina čovečanstva. Specifičnim tehnikama lociramo i tretiramo narušenu harmoniju ljudskog bića. Naši tretmani harmonizuju ljudsko telo, duh i dušu i podstiču samoiscelenje. Pri tom uvek nastojimo da se prilagodimo individualnosti i potrebama svakog klijenta.

http://www.mocdodira.com


Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 22)
Nenad Imate li vi predlgo jos nekih salona sa ovim ili slicnim kvalitetom usluge? Profesionalno i ljubazno osoblje, pozabavili su se problemom sa ledjima i dali strucne savete.
sanja Super ambijent i dobra masaza

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Moć dodira d.o.o

Orfelinova 49, Beograd, Beograd
011/3551319

Vaučer važi

do 15.11.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 70 min relaks masaže celog tela za oba pola aromatičnim uljima "MOĆ DODIRA" sa refleksoterapijom stopala
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • U 70 min ulazi i refleksoterapija stopala!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi 2 vaučera!
  • Radno vreme: ponedeljak-subota 09-21h!
  • Kontakt telefon studija:  011/3551319
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude