590 din za antiage tretman lica (miolift, laser, ultrazvuk, ampula po izboru) + gratis tretman ultrazvučnog čišćenja lica u SL Lanami u Višegradskoj ulici!

2500 DIN
Ponuda je istekla
Bogato iskustvo
Profesionalni maseri
Veliki asortiman usluga

U cenu je uključeno:

  • antiage tretman lica (miolift, laser, ultrazvuk, ampula po izboru)
  • gratis tretman ultrazvučnog čišćenja lica

Miolift je profesionalni uređaj za elektrostimulaciju mimičnih mišića lica i elektroterapiju kože i potkožnog tkiva lica i vrata! Miolift se preporučuje i muškarcima i ženama, bez obzira na godine, a zamena je za skupe i bolne estetske operacije. Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana. Nakon miolift tretmana radi se ultrazvuk i laser (LESA) koji doprinose efikasnijem ubacivanju aktivnih materija (vitamini, elastin, kolagen, hijaluronska kiselina) u kožu i povećavaju njihovo dejstvo.

Ultrazvučno čišćenje lica - to je bezbolan i temeljit tretman, koji skida istrošene ćelije sa kože, višak masnoće, mitisere, akne i istovremeno popravlja hidriranost kože, tonus, uklanjaju se fleke i dobija još niz pozitivnih efekata. Ultrazvučni tretman pomaže u peglanju bora, ublažava ožiljke i izbeljuje fleke i prosvetljuje ten. Čišćenje lica izvodi se ultrazvučnom špatulom. Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala, bez neprijatnog "ceđenja" mitesera! Istovremeno se uklanja tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, svim uzrastima. Koža biva očišćena, oskigenizirana, rehidrirana i blistava! 

U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 56)
Tamara Master je odličan
Vesna Odlicna masaza, profesionalno i sve preporuke.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon Lanami, Irena Stojanović PR

Višegradska 6, Beograd
063/73-42-739, 011/26-44-169

Vaučer važi

do 30.10.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: antiage tretman lica (miolift, laser, ultrazvuk, ampula po izboru) + gratis tretman ultrazvučnog čišćenja lica
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno zakazivanje minimalno 7 dana ranije pre isteka ponude!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00h i subotom od 10:00 do 16:00h.
  • Kontakt telefon salona: 063/734-2739, 011/2644-169

Slične ponude