590 din za zlatnu masku (zateže kožu, izbacuje toksine, hidrira kožu, uglađuje fine bore, posvetljuje ten, daje sjaj) u Laser centru Viva!

3500 DIN
Ponuda je istekla

Na tržištu postoji retko koji kozmetički proizvod koji ima ovako visoke preporuke i ocenu 4,5 od 5. Da li biste na svoju kožu stavili takav proizvod, znajući da je potpuno prirodan i siguran?

Reč je o maski koja daje sjaj koži i pohvaljena je za različita stanja kože, a najbolje deluje na izbeljivanje mrlja od bubuljica i uklanjanje akni koje muče mnoge. Već nakon prve primene korisnice su primetile lepši izgled svog tena.

Nova maska za lice zlatna sa kolagenom i hijaluranskom kiselinom, primenjuje najnoviju tehnologiju sa aktivnim sastojcima u masci (kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin B3, elastin, vitamin E) koji se lako upijaju u kožu pod uticajem temperature tela. Ova zlatna maska zateže kožu dok istovremeno izbacuje toksine, hidrira kožu, uglađuje fine bore, posvetljuje ten, i vraća koži lica dugotrajan mladalački sjaj. Lako se nanosi i dobro prijanja na kožu lica. Uz pravilnu upotrebu zlatne maske, imamo doživljaj svežine, meke i elastične kože lica, dugotrajnu vlažnost i popravljenu mikro-cirkulaciju, nežnu ishranjenost, glatkoću dodira i blagu zaštitu kože koja sprečava pojavu novih bora. 


Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 62)
Vesna Sveobuhvatnost pregleda, ljubaznos, stručnost osoblja. Za sve ocena 5
milena Masaza lica

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 14.7.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, a najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedna osoba može da iskoristi najviše 5 vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293
  • Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10a

Slične ponude