5900 din za 15 tretmana lečenja gojaznosti putem lasera (tretiranjem akupunkturnih tačaka na telu) u ambulanti za rehabilitaciju ALMEDIC na Novom Beogradu!

12000 DIN
Ponuda je istekla

5900 din za 15 tretmana lečenja gojaznosti putem lasera (tretiranjem akupunkturnih tačaka na telu) u ambulanti za rehabilitaciju ALMEDIC na Novom Beogradu!

Laser je po definiciji usmerena svetlost. Laser osim u operativnom i invazivnom lečenju, koristimo kod sportskih povreda tipa prenaprezanja, oštećenja  hrskavice u  zglobovima,  oštećenja ili hronične upale ostalih mekih tkiva, kao pomoć pri zarastanju otvorenih rana, kao stimulator akupunkturnih tačaka.

Ambulanta za fizikalnu rehabilitaciju Almedic   osnovana je 2010 godine, kao specijalistička Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, širokog spektra pružanja fizioterapeutskih usluga za decu, sportiste, odrasle i stare. Ambulanta je registrovana kod APR-a.Vlasnik Ambulante je Jovanka Markov  sa završenom visokom školom strukovnih studija , sa položenim državnim ispitom i licencom strukovne komore za samostalan rad. Dugogodišnje iskustvo, redovno stručno usavršavanje svake godine radi praćenja i osavremenjavanja novih dostugnuća u primeni metoda i tehnika u lečenju, garancija su da će pacijenti dobiti stručno, profesionalno i uspešno lečenje.  AMBULANTA RASPOLAŽE NOVOM OPREMOM , softverom najnovije generacije     kojim su programirani vreme i svi drugi potrebni parametri za najkvalitetnije lečenje i isključuju mogućnost subjektivne greške   ili skraćivanje procedura, te i na taj način pacijentu pružaju sigurnost,  u šta se mogu uveriti već pri prvoj poseti ambulante.Na ekranu su vidljivi svi parametri koji omogućuju fizioterapeutu i pacijentu da zajedno prate tok sprovođenja fizikalne terapije.Visokostručni kadar sa iskustvom i dugogodišnjom praksom, kombinovan sa mladim školovanim kadrom ,uz primenu   nove savremene opreme, garantuju pacijentima kvalitetno i uspešno lečenje. U komfornom ambijentu pacijenti će se prijatno osećati.

U AMBULANTI MOŽETE OBAVITI I RAZNE SPECIJALISTIČKE PREGLEDE FIZIJATRA, ORTOPEDA I RAZNIH DRUGIH SPECIJALISTA koje Ambulanta angažuje kao saradnike po zahtevu pacijenata. Na taj način korisnik usluga Almedica bez čekanja i gubljenja vremena dobija kompletnu medicinsku uslugu .

Ocena ponude

5/5 (ocene: 6)
Danijela Profesionalizam. Pristup klijentu u ovom slucaju pacijentu.
Milan Sve je ok i korektnp

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ambulanta za fiziklanu rehabilitaciju Almedic

Jurija Gagarina 27, Beograd, Beograd
11/630-4141, 063/200-471

Vaučer važi

do 7.9.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite ambulantu najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon ambulante: 011/630-4141, 063/200-471
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Adresa: Jurija Gagarina 27g

Slične ponude