5900 din za kompletan dvomesečni kurs SVIH NIVOA jezika po izboru (engleski, nemački, francuski,španski, italijanski)-KURS + LITERATURA + SERTIFIKAT u Studiju za edukaciju "Škola za opstanak" u Balkanskoj!

20000 DIN
Ponuda je istekla

5900 din za kompletne dvomesečne kurseve svih nivoa jezika po izboru (engleski, nemački, francuski, španski, italijanski)  - kurs + literatura + sertifikat sa 80% popusta u školi u centru grada

U današnje vreme je poznavanje bar jednog stranog jezika, osim maternjeg, postao imperativ. Učenje stranog jezika postala je potreba savremenog doba koja vredi uloženog truda i novca. Uz pomoć stručnog tima naših predavača, pomoći ćemo vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema vašim potrebama.

Škola je od 2017. godine zvanični sertifikovani ispitni centar za polaganje TELC sertifikata iz nemačkog jezika, u saradnji sa Cambio Institutom iz Majnhajma.

Za polaznike koji imaju predznanje odabranog jezika besplatno organizujemo ulazno testiranje da bismo ujednačili grupu, a za polaznike koji imaju uverenje iz neke druge škole jezika (ne starije od 6 meseci) upis se vrši direktno na naredni jezički nivo. Termini za nastavu se dogovaraju sa polaznicima i mogu se izvoditi i radnim danima i vikendom.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Inicijativa za opstanak

Zdravka Čelara 4, Beograd, Beograd
063/192-97-72

Vaučer važi

do 31.8.2018.

Napomene

  • Ponuda obuhvata dvomesečne kurseve jezika po izboru u okviru jezičkih nivoa od A1-C1
  • Nastava za grupe počinje po oformljenju grupa u toku juna meseca
  • Ulazno testiranje, literatura i završno testiranje sa izdavanjem uverenja Škole su uključeni u cenu.
  • Školu treba kontaktirati radi provere raspoloživosti nivoa i termina radnim danima od 13-20h putem 063/192-97-72, eiopstanak@gmail.com
  • Jedan vaučer važi za jednog polaznika
  • Jedan polaznik može da iskoristi 1 vaučer po jeziku
  • Studio za edukaciju "Škola za O(p)stanak" Balkanska 32 (ugao sa Lominom),

Slične ponude