650 din za 800 gr mešanog mesa na indijski način sa začinima za dvoje (dva chicken tikka, dva pork tikka, kebab)+dve banana halwe + kupus salata u indisjkom restoranu DIWALI PALACE!

2915 DIN
Ponuda je istekla

Mistični i autentični svet indijske kuhinje.Naša veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusima indijske kuhinje u originalnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.Nasuprot popularnom verovanju indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena da bi se u njoj uživalo.Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. U želji da zadovoljimo ukuse naših gostiju, nudimo mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Naše iskusno osoblje rado će Vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru Vašeg obroka. Sa našom profesionalnom uslugom ćemo nastojati da Vam vreme provedeno u restoranu bude nezaboravan doživljaj sa željom da se vratite ponovo.


Ocena ponude

5/5 (ocene: 16)
Jelena Hrana je odlična i usluga je sjajna. Hvala
Aleksandra Hrana je jako ukusna, osoblje zaista ljubazno.

Pitanja

Nenad
24.10.2017. 16:43
gde se koristi vaucer u ljubickoj ili u kraljice marije
Kupoman
Nenade, adresa restorana je Ljubička 1b i vaučer se tamo koristi. :)

Gde iskoristiti vaučer?

UR Diwali Palace

Ljubička 1b, Beograd, Beograd
011/3446-235

Vaučer važi

do 30.11.2017.

Napomene

  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: od pon-subote od 12h-20h,
  • Kontakt telefon: 061/6100878
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude