650 din za dve porcije KORMA piletine sa indijskim orahom + dva deserta (Banana Halwa)+kupus salata za dvoje u indijskom restoranu DIWALI PALACE!

2698 DIN
Ponuda je istekla

650 din za dve porcije KORMA piletine sa indijskim orahom + dva deserta (Banana Halwa)+kupus salata za dvoje u indijskom restoranu DIWALI PALACE!

Poznati po svojoj čudesnoj navici da svoje emocije izražavaju kroz ukusnu, začinjenu hranu živih boja, stanovnici Indije donose jela koja su vredna pažnje! Danas ne morate ići tako daleko da bi okusili pravu riznicu gastronomskih užitaka jer Vas mi vodimo u restoran tradicionalne indijske kuhinje "Diwali Palace"  u Beogradu.

Jela indijske kuhinje se spremaju brzo i lako, obiluju začinima, svežim povrćem i voćem. Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. Nasuprot popularnom verovanju, indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena, da bi se u njoj uživalo. U želji da zadovolje ukuse svojih gostiju, u restoranu "Diwali Palace" nude mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Iskusno osoblje rado će vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru vašeg obroka.

Zakoračite u mistični i autentični svet indijske kuhinje gde se hrana servira kao kulinarsko remek-delo. U restoranu Diwali Palace uživaćete u ukusima indijske kuhinje u elegantnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.

http://www.diwali.rs/

https://www.facebook.com/DiwaliPalace


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

UR Diwali Palace

Ljubička 1b, Beograd, Beograd
011/3446-235

Vaučer važi

do 29.11.2017.

Napomene

  • Obavezne rezervacije unapred!
  • Zvati za rezervacije od 11-15h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer možete iskoristiti od utorka do nedelje od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon: 011/3446-235  011/3446-235
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude