650 din za dve porcije piletine SUSAM sa prilogom i tartar sosom (PILEĆI FILE POHOVAN U SUSAMU)+dva deserta + GRATIS hleb u restoranu VESPA BAR u centru Beograda!

1980 DIN
Ponuda je istekla

650 din za dve porcije piletine SUSAM sa prilogom i tartar sosom(PILEĆI FILE POHOVAN U SUSAMU)+dva deserta+GRATIS hleb u restoranu VESPA BAR u centru Beograda!

„Vespa bar”, vaša krajnja destinacija u potrazi za provodom u Beogradu! Lokal koji je izmišljen da služi kao jedinstvena mala taverna gde će se okupljati različite generacije! Ono što će za vas Vespa bar izdvajiti u poredjenju sa ostalim restoranima jeste bogata ponuda noćnog i dnevnog programa gde se uz zvuke gitare i tambure od 21h dočekuju prvi , drugi, treći… trideset i prvi zraci Sunca. Da biste zarad već ustanovljenih imena razlikovali dane u ovom boemskom maratonu, dovoljno je setiti se da su, ono što nazivamo četvrtkom, petkom i subotom u ovoj boemskoj tvorevini to momenti gde ćete uživati u specijalitetima domaće kuhinje serviranim na kariranom stolnjaku i pregršt milozvuka „za na uvce” pod okriljem plamena sveća!

Ocena ponude

4/5 (ocene: 41)
IVANA Sveee najjjj
marina lokacija

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vespa Bar

Topličin venac 6, Beograd
011/263 7811

Vaučer važi

do 17.9.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontekt telefon: 011/263-78-11
  • Radno vreme: pon-ned 8-24h.
  • Radno vreme kuhinje pon-sub 8-22h (kuhinja ne radi nedeljom, pa se ni kuponi ne mogu koristiti nedeljom).

Slične ponude