650 din za dve porcije svinjetine sa karijem + dva deserta (Gajar Ka halwa)+kupus salata za dvoje u indijskom restoranu DIWALI MAHAL!

2130 DIN
Ponuda je istekla

580 din za dve porcije piletine sa karijem (crni i beli luk,đumbir,indijski začini,piletina, paradajz)+dva deserta (gajar ka halwa)+kupus salata za dvoje u novom LUX restoranu DIWALI MAHAL!

Mistični i autentični svet indijske kuhinje.Naša veoma ukusna hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Uživajte u ukusima indijske kuhinje u originalnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.Nasuprot popularnom verovanju indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena da bi se u njoj uživalo.Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. U želji da zadovoljimo ukuse naših gostiju, nudimo mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Naše iskusno osoblje rado će Vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru Vašeg obroka. Sa našom profesionalnom uslugom ćemo nastojati da Vam vreme provedeno u restoranu bude nezaboravan doživljaj sa željom da se vratite ponovo.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Diwali Mahal

Savski nasip 9a, Beograd
061/6100878

Vaučer važi

do 9.12.2017.

Napomene

  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: od pon-subote od 12:00h-20:00h.
  • Kontakt telefon: 061/610-08-78
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude