650 din za paket od četiri analize i briseva sa tumačenjem rezultata (vaginalni i cervikalni bris, bakterijska vaginoza, grupa vaginalnog sekreta) u laboratoriji HEMI LAB na VRAČARU!

1800 DIN
Ponuda je istekla

650 din za paket od četiri analize i briseva sa tumačenjem rezultata (vaginalni i cervikalni bris, bakterijska vaginoza, grupa vaginalnog sekreta)u laboratoriji HEMI LAB na VRAČARU!

Laboratorija Hemi LAB bazira svoj rad na 4 grupe analiza:

BIOHEMIJSKE i IMUNOLOŠKE analize koje se obavljaju na biohemijsko-imunološkim analizatorima koji rade više od 120 različitih analiza, uključujući i rutinske (glukoza, lipidni status, enzimi jetre, parametre vezane za rad bubrega, humane proteine, reumatske faktore, faktore rizika srčanih oboljenja...).
HEMATOLOŠKE ANALIZE (urađene uz pomoć hematološkog analizatora) koja daje: uvid u stanje leukocitne loze (belih krvnih zrnaca) preko broja leukocita, limfocita, monocita i granulocita; stanje trombocitne loze (krvnih pločica) koju čine broj trombocita, njihova prosečna zapremina i njihova stvarna zapremina; i stanje eritrocitne loze (crvenih krvnih zrnaca) kroz njihov broj, njihovu zapreminu, sadržaj hemoglobina u njima i prosečnu koncentraciju hemoglobina.
ANALIZU HORMONA i VIRUSA najsavremenijim automatizovanim aparatima i tehnologijama koji određuju status hormona hipofize, tiroidne žlezde, reproduktivnih hormona ali i parametara koji su bitni za dijagnozu dijabetesa, anemije, osteoporoze, autoimunih bolesti...
MIKROBIOLOŠKE ANALIZE koje određuju vrstu bakterija i lek koji će najbrže dovesti do izlečenja: brisa grla, nosa, uha i oka, pregled urina i urinokultura, pregled stolice na parazite i koprokultura, i niz drugih važnih analiza.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laboratorija za mikrobiologiju Hemi Lab

Darničareva 41, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 27.8.2018.

Napomene

  • Vaginalni brisevi se zakazuju u dogovoru sa laboratorijom!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon! 065/283--22-36
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude