650 din za tretman multipolarne kavitacije sa topljenjem masnih naslaga u Laser centru VIVA! Savršen način za oblikovanje tela!

2200 DIN
Ponuda je istekla

640 din umesto 2200 din za tretman najsavremenije multipolarne kavitacije sa topljenjem masnih naslaga! Savršen način za oblikovanje tela dama i muškaraca, uz popust od 71%!

Multipolarna kavitacija je jedinstvena metoda razbijanja masnog tkiva, najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u Vašem obimu na struku, bokovima, butinama, zadnjici, nogama i rukama. Tehnologija multipolarne kavitacije je najnovija generacija kavitacije koja je bezbedna, bezbolna i neinvazivna, a rezultati su iznad svih očekivanja. Razbijanje masnog tkiva u sinergiji sa multipolarnim talasima daje dugoročne rezultate!

Multipolarna kavitacija sigurno se fokusira na visoku toplotnu energiju ispod kože (za zatezanje kože) ili dublje na odgovarajući sloj masnog tkiva za tretman uklanjanja celulita. Duboko prodirući u kožu, oni ubrzavaju molekule i zagrevaju tkivo i tako deluju na vezivno tkivo, ćelije masti i smanjuju naslage celulita. Samo multipolarna tehnologija (6 aplikatora + 640 nm laser) drži tkivo na terapijskoj temperaturi od 56-62 Celzijusa, dok vrh ne zagreva kožu iznad 41- 42 stepena. To takođe osigurava gotovo trenutni vidljivi efekat i zatezanje tog područja. Usled dejstva multipolarne energije efekti vremenom, umesto da slabe, postaju sve vidljiviji.

Razmak između dva tretmana je nedelju dana.


Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pejsmejker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 62)
Vesna Sveobuhvatnost pregleda, ljubaznos, stručnost osoblja. Za sve ocena 5
milena Masaza lica

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 19.6.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 17:00

Slične ponude