650 din za vaučer za popust na putovanje u Prag za 79 evra sa TA Oktopod Travel (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+ autobuksi prevoz)!

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
20 godina iskustva
8 poslovnica širom Srbije

PRAG je glavni grad Češke Republike, na 1000 km severozapadno od Beograda, zauzima površinu od 496 km2 i broji nešto preko milion stanovnika. Godine 1992. UNESCO je staro jezgro Praga (866 ha) stavio pod svoju zaštitu. Vltava je reka koja protiče kroz Prag u dužini od 30 km sa maksimalnom širinom od 330 m. KARLOE VARI su čuvena češka banja, pod čijim su kolonadama šetale i boravile mnoge poznate ličnosti. Grad koji je u XIV veku osnovao Karlo IV, poznat je po likeru “Karlovarská Becherovka” i fabrici stakla Moser Glass. Suvenir, okamenjena ruža, podsetiće Vas na lepe trenutne provedene u ovom gradiću. DREZDEN je glavni grad nemačke savezne države Saksonija, u dolini reke Elbe, 20 km od granice sa Češkom. Zovu ga „Firenca na Elbi“ i čuven je po građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. Najpoznatija obeležja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Grad je od 2004. godine bio na listi UNESCO-a zbog građevina iz baroknog perioda ali, sa iste je skinut 2009. godine zbog gradnje modernog mosta sa 4 trake.

Program putovanja:

1. dan. 01.01.2020. (sreda) BEOGRAD - NOVI SAD
Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice u 18.00h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19:30h sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku uz pauze za obavljanje graničnih formalnosti i po potrebi grupe.

2. dan. 02.01.2020. (četvrtak) PRAG

Odlazak na razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. U popodnevnim satima smeštaj u hotel i kraći odmor od puta a zatim zajednički odlazak do centra sa pratiocem grupe. Noćenje.

3. dan. 03.01.2020. (petak) PRAG - DREZDEN (fakultativno)

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do bajkovitog Drezdena, grada podignutog iz pepela čije su znamenitosti ponovo izgradjene u retro stilu. Opera Semper koja ponosito krasi Theaterplatz, Palata Zwinger koja će Vas vratiti u vreme vladara Alberta Jakog. Bogorodičina protestantska crkva i Dvorska rimokatolička crkva, koje su se vekovima borile za prestiž medju hrišćanskim vernicima. Priča o Carskoj palati… Slobodno vreme iskoristite za odličan šoping ili šetnju po centru grada do povratka za Prag. Slobodno vreme u Pragu. Noćenje.

4. dan. 04.01.2020. (subota) PRAG - KARLOVE VARI (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak do Karlovih Vari – najlepše srednjeevropske banje. Srednjovekovno mesto koje je otkrio lično kralj Karlo IV, a njegovom lepotom očarani su bili i filmski radnici, koji su ovde snimali film o Džems Bondu. Savršena art nuovo arhitektura ostaviće vas bez daha dok budete šetali Dvoržakovom baštom, obilazili kolonade i izvore, ili peli se na neki od brojnih vidikovaca. Poseban utisak na Vas ostaviće katolička crkva Marije Magdalene i Ruska pravoslavna crkva Sv.apostola Petra i Pavla. Slobodno vreme iskoristite u nekom od brojnih restorana da probate čuvenu Beherovku – zaštitni znak ovog mesta. Povratak u Prag. Okupljanje grupe i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovačke i Madjarske...

5. dan. 05.01.2020. (snedelja) NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima. (Kraj usluga).

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
  • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnimsobama.
  • obilaske prema programu (Prag – panorama grada)
  • troškove organizacije i vođstva puta
  • usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove
  • putno osiguranje


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 41)
Jasmina Ne znam... Grad i sve što nema veze sa agencijom..
Dragana Odličan smeštaj, obučen vodič, sjajan doručak, sve preporuke

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Oktopod travel

Bojanska 7, Beograd
011/ 41 555 55

Napomene

  • Vaučer plaćate 650 din, u agenciji plaćate 79 evra!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
  • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
  • Kontakt telefon za sve dodatne informacije: 011/2835-032; 011/2833-079
  • Ponuda traje dok ima raspoloživih kapaciteta!

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
  • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnimsobama.
  • obilaske prema programu (Prag – panorama grada)
  • troškove organizacije i vođstva puta
  • usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove
  • putno osiguranje

Slične ponude