680 din za dve Karađorđeve šnicle sa kajmakom i začinjenim krompirom + dve kupus salate + dve ledene kocke + GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!

1400 DIN
Ponuda je istekla

680 din za dve Karađorđeve šnicle sa kajmakom i začinjenim krompirom+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 100)
Sekul Sve mi se svidelo. Hrana i ambijent i usluga. Hrana je bila fantastična i šteta što nemate njihovih ponuda više a imate Akustika koji doduše jednom sam i tamo bio ali za tri klase ispod.
Olgica Markovic SVE, HVALA

Pitanja

Olka
13.5.2018. 12:16
Hvala. Sve to razumim. Neje prvi put. Pitam sbog toga sto u ponudi pise “680 din za dve Karađorđeve šnicle sa kajmakom i začinjenim krompirom+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!” a u informacii “780 din za dve porcije piletine SALTIMBOKE sa pršutom,žalfijom i začinjenim krompirom u sosu od belog vina+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!” meni interesuje za 780. Kako mogu da kupim? Dali mogu da doplatim u restoranu?
Kupoman
Olka, ponuda se uvek odnosi na ono što piše u naslovu. Izvinjavamo se zbog greške. Ta druga ponuda je istekla na našem sajtu, nadamo se da će biti ponovo aktivna uskoro. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran Bar Julije Cezar

Cara Dušana 5, Beograd, Beograd
065/21-88-880

Vaučer važi

do 19.5.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/2188880
  • Obavezno zakazivanje termina!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude