680 din za dve velike pizze CAPRICCIOSE (32 cm) iz peći na drva-pelat, mocarela,šunka, pečurke i masline+ dve ledene kocke u restoranu CAESAR na DORĆOLU!

1680 DIN
Ponuda je istekla

680 din za dve velike pizze CAPRICCIOSE (32 cm) iz peći na drva-pelat,mocarela,šunka,pečurke i masline+ dve ledene kocke u restoranu CAESAR na DORĆOLU!

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 100)
Sekul Sve mi se svidelo. Hrana i ambijent i usluga. Hrana je bila fantastična i šteta što nemate njihovih ponuda više a imate Akustika koji doduše jednom sam i tamo bio ali za tri klase ispod.
Olgica Markovic SVE, HVALA

Pitanja

tamara
26.3.2018. 11:51
Razumem da je ovo niska cena, ali treba da bude reklama da bi gost opet došao. Testo dobro, ostalo...katastrofa! 2 pečurke, 1 maslina, šunka najlošija, da ne znam ko to može da jede... Pitam se ko pise ove dobre komentare?! Za susednim stolom neki lokalni alkosi, nemam neki lepši izraz za njih! Vise ništa preko kupona! Nadam se da ćete objaviti i moj komentar!
Kupoman
Tamara, žao nam je zbog Vašeg iskustva, naravno da ćemo objaviti komentar. Ocenu vaučera mogu da daju samo osobe koje su ga iskoristile tako da su ocene potpuno relevantne i nema svako isto mišljenje kao Vi. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran Bar Julije Cezar

Cara Dušana 5, Beograd, Beograd
065/21-88-880

Vaučer važi

do 7.5.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/2188880
  • Obavezno zakazivanje termina!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude