690 din za kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom (cele ruke, cele noge, plitke prepone, nausnice, brazilka) u SL Laguna u Zemunu!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • kompletna depilacija celog tela hladnim voskom (cele ruke, cele noge, plitke prepone, nausnice,brazilka)

Salon lepote Laguna je oaza vrhunske nege i ulepšavanja smeštena u centru Zemuna. Domen rada našeg salona obuhvata kompletne frizersko-kozmetičke usluge za sve dame koje vode računa o svom izgledu ili žele da zablistaju u nekoj specijalnoj prilici. Prijatan ambijent, stručno i profesionalno osoblje, pozitivna atmosfera i visokokvalitetni kozmetički preparati, garant su da ćemo o Vašoj lepoti brinuti na pravi način. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada je veliki broj dama koje salon napuštaju sa osmehom na licu zadovoljne zbog nove frizure ili savršenog izgleda noktiju. ko želite lepe nokte i ruke bez mnogo muke, posetite salon Laguna i uživajte u savršenom manikir tretmanu. Zato što znamo koliko su uredno oblikovani, čvrsti i dugi nokti, važni svakoj dami, naš profesionalni tim nudi najpopularnije tehnike sređivanja noktiju: klasičan manikir, ojačavanje, izlivanje i nadogradnja noktiju akrilom ili gelom. Naročitu pažnju treba posvetiti nezi stopala koja je bitna ne samo iz estetskih, već i zdravstvenih razloga. Naime, iako nisu direktno izložena, stopala su deo tela koji trpi najveće fizičko opterećenje. Uz estetski pedikir u salonu Laguna nokti na stopalima biće uvek savršeno sređeni i lakirani, a koža glatka i negovana. Salon lepote Laguna pruža usluge nadogradnje svilenih trepavica koje će Vaše prirodne trepavice učiniti dužim i gušćim, a pogled senzualnim, bez upotrebe maskare. Takođe, nudimo usluge profesionalnog šminkanja za sve prilike. Ukoliko želite da uklonite neželjene dlačice i uživate u glatkoj koži duži period, u salonu Laguna dostupna je usluga depilacije. U našem radu koristimo najkvalitetniji topli ili hladni vosak, u zavisnosti od želje klijenta.

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Ljubica Izuzetno prijatna i profesionalna devojka.

Pitanja

Marija
13.2.2019. 09:05
Da li je lokacija salona Laguna u Zemunu (kako je prikazano u ponudi) ili Stari grad (kako je lokacija prikazana na mapi).
Kupoman
Marija, lokacija je u Zemunu :-)

Gde iskoristiti vaučer?

SL Laguna

Cara Dušana 78, Zemun, Beograd

Vaučer važi

do 24.3.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kompletnu depilaciju celog tela hladnim voskom (cele ruke, cele noge, plitke prepone, nausnice,brazilka)
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/31-08-110
  • Radno vreme: ponedeljak - subota od 09-21h; nedelja neradna.
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti

Slične ponude