690 din za SPA MAROKANSKI MASAŽNI TRETMAN u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom"+10 min masaža lica, vrata i glave) u studiju VANILA 55 na VRAČARU!

1800 DIN
Ponuda je istekla

690 din za SPA MAROKANSKI MASAŽNI TRETMAN u trajanju od 70 min za oba pola (60 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom"+10 min masaža lica, vrata i glave)u studiju VANILA 55 na VRAČARU!

Još od davnina snaga vulkanskog kamenja se koristi u lečenju bolnih i ukočenih mesta na telu. Dokazano je da vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom ima izuzetno pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini. Specijalnim laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Kasnije se veći zagrejani kamenovi bazalta polažu se na energetske tačke na telu, na dlanove ili između prstiju na nogama, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i izmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i čine izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat. Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans i obnavlja energiju ljudskog tela.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za negu i održavanje tela Vanila 55

Šumatovačka 55, Beograd
063/8757-653

Vaučer važi

do 4.11.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/8757-653
  • Vaučer može da se iskoristi od 09-16h
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude