690 din za tripolarni radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea u Laser centru Viva!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • TriPollar radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea

Zaustavite proces starenja i zategnite i podmladite svoju kožu najsavremenijim RF aparatom. TriPollar je nov standard u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme jer kombinuje njihov dvostruki efekat. Na potpuno bezbedan i bezbolan način uradite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom TriPollar tehnologijom. Snažni antioksidans koenzim Q10 će podmladiti kožu i dati joj energiju, brisati bore i povećati elastičnost krvnih sudova.

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se generisanje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. TriPollar tretmanom se deluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti stimulišu da proizvode više kolagena tako da je efekat dugotrajan!Dejstvo TriPollar RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana koja ponovo dobijaju kristalno organizovanu strukturu, što je uslov da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Zagrevanjem površinskih i dubljih slojeva kože takođe se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sistem i vrši eliminisanje viška tečnosti i toksina iz organizma.

Tretman je bezbolan i prijatan, a posle tretmana možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke,  kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Tretira se i opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena. Efekat liftinga se vidi odmah nakon prvog tretmana. Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 5-6  tretmana koji se izvode na nedelju dana.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pejsmejker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, trudnoća i dojenje.

http://laserviva.com


Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 62)
Vesna Sveobuhvatnost pregleda, ljubaznos, stručnost osoblja. Za sve ocena 5
milena Masaza lica

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 19.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: TriPollar radiotalasni lifting lica, vrata i dekoltea
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za ženski i muški pol!
  • Jedna osoba može kupiti najviše 10 vaučera, 5  za sebe i 5 na poklon!
  • Radno vreme:  pon-pet 12-20h, sub 9-17h.
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera na tel: 063-123-2293
  • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije!
  • Rok iskoristivosti vaučera je dva meseca!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude