690 din za vaučer za 20% popusta na putovanje u Vroclav za Novu Godinu 79 evra (2 noćenja + prevoz)! Termin: 30.12.-03.01.!

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
Odlična organizacija
Sjajni vodiči

Poljska smeštena u srcu Evrope. okružena sa 7 susednih zemalja, deveta je po veličini u Evropi. Poznata po svojim šumama koje prekrivaju gotovo više od trećine teritorije , sa 9300 jezera i 23 nacionalna parka, Poljska je zemlja veoma kompleksne i interesantne turističke ponude. Njen glavni i najveći grad je Varšava , zanimljiva i intrigantna na svoj način , ali za njom svakako nimalo ne zaostaju ni gradovi kao što su Poznanj, Krakov i Vroclav.Svaki od njih specifičan i interesantan , kao da željno iščekuje da ga posetite kako bi vas uveo u svoju priču. Obidjite šarmantni Krakov , prošetajte njegovim čuvenim trgovima, obidjite katedrale, kraljevski dvorac i upoznajte-zmaja.Prošetajte veličanstvenim hodnicima Veličke i upoznajte brojne druge znamenitosti ovog univerzitetskog grada koji odiše posebnom atmosferom. Upoznajte tzv.-Veneciju Poljske, bajkoviti gradić Vroclav, na obalama četiri reka, poznat po svojim brojnim mostovima kao i po svojim -patuljcima, koji se nalaze na gotovo svim važnijim mestima u gradu , što uz celokupnu atmosferu u gradu, veselo obojene fasade i fantastični Japanski vrt, predstavlja i više nego dovoljan razlog da predstojeće praznike provedete baš kao u bajci… Neka čarolja počne….

Program putovanja:

1.dan.- polazak autobusa iz Beograda sa Turističkog terminala SP Lasta AD (autoput Beograd-Niš broj 4) 16:00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak oko 17.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora. 

2.dan.- dolazak u Vroclav u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na razgledanje grada pesice (bez ulaznica u lokalitete): Stoletna hala Naroda (Stulecia) sa magičnom fontanom i Japanskim vrtom, prelepo ostrvo Tumski sa starim katedralama i mostovima koje predstavljaju početak  razvoja grada Vroclava, Hala Targova, Narodni muzej, Novi Trg. Šetnja se nastavlja u pravcu Glavnog gradskog trga(jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedan od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi katedrala Sv. Elizabete, stara i nova gradska kuća, patuljci locirani pored turističkih znamenitosti,  Slani trg sa cvetnom pijacom, fontana, jedna od najstarijih pivnica u gradu, kao i brojni ugostiiteljski objekti sa domaćom kuhinjom i neobicnim galerijama suvenira  poput galerije Jatki… Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Dominikana (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od klubova. SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.

3.dan.- doručak. Fakultativni odlazak do grada Klodzko ( Klodcko) koji se nalazi na 90 km od od Vroclava. Šetnja i upoznavanje gradom, odlazak do tvrđave u i obilazak podzemnih tunela (deo mreže podzemnih tunela , prolaza i hodnika otvoren je za razgledanje turista). Poseta Minievrolendu ( u ovom novootvorenom parku na površini od 20.000 m2 videćmo preko 35 minijaturnih modela poznatih građevina širom sveta kao i 100 maketa zgrada). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.dan. doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska prelepog baroknog zamka Ksiaz koji je podignut u 13. veku. Zamak je tokom godina mnogo puta bio rušen i obnavljan. Za vreme II svetskog rata su ga konfiskovali nacisti koji su ispod zamka izgradili tajne podzemne tunele. Veruje se da je ovaj zamak određeni period bio i Hitlerovo sklonište. Pred kraj rata ga je okupirala Crvena armija. Krenite sa nama na današnji izlet i uverite se zašto ovaj zamak uvrštavaju u top 10 evropskih zamkova. U poslepodnevnim časovima povratak u Vroclav. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 18 h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

5.dan. dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza. (Kraj usluga)

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
  • smeštaj u Vroclavu u hotelu I*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 sobama
  • obilaske prema programu (Vroclav)
  • troškove organizacije i vođenja puta

Aranžman ne obuhvata:

  • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno)
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • druge individualne troškove putnika

https://www.aquatravel.rs/nova-godina/vroclav

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 57)
Zorica SVE! Od usluge Kupona, zatim agencije AquaTravel, ugodnog autobuskog prevoza sa puno pauza i dobrom brigom vodiča o svakoj sitnici, preko odabira same destinacije koja je, za mene, bila pun pogodak, sa divnim čistim peščanim plažama, pod Platnima, mnogo zelenila, odličan smeštaj u vili Erika, sjajna gazdarica, odlično društvo u grupi nas koji smo odabrali ovaj aranžman, vrhunac su bili i lepi izleti i bezbedan povratak. Zaista divno majsko letovanje sa mnogo utisaka o predivnom gradiću, mirisnim cvetovima, prijatnim ljudima. Da pomenemo i službu u crkvu Sv.Petke, tri puta sam bila na Liturgiji i pričestila se za Spasovdan. Saživela sam se sa mestom na taj način, kao da sam bila kod mojih koji taj dan preslavljaju.
Bosiljka Uglavnom,kompletno zadovoljni sa uslugama...

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Aqua Bgd Travel

Beogradska 46. stan 2, Beograd
011/32-33-652; 011/ 30-37-652; 060 / 32-33-652
rezervacije@aquatravel.rs; office@aquatravel.rs

Napomene

Aranžman obuhvata:
  • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
  • smeštaj u Vroclavu u hotelu I*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 sobama
  • obilaske prema programu (Vroclav)
  • troškove organizacije i vođenja puta

Aranžman ne obuhvata:

  • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno)
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • druge individualne troškove putnika

Slične ponude