690 din za vaučer za popust na 7 noćenja sa polupansionom po osobi u "Vili Kovilje" u banji Koviljači + izlet u Tršić i manastir Tronoša za 11100 dinara!

14450 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Smeštaj u 1/2, 1/3 studiju na bazi 7 noćenja sa uslugom polupansiona. Doručak i večera ,posluženje prema dnevnom meniju (ketering)
  • Izlet u Tršić I manastir Tronoša
  • Sopstveni prevoz

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju reke Drine i šumovite planine Gučevo, na nadmorskoj visini od 128 m. Okružuju je i prostrane ravnice Mačve i Semberije i planine (Boranja, Sokolske planine, Cer). Nalazi se u regionu Podrinja, na koji se nastavljaju brdoviti Jadar, blago zatalasana Pocerina i plodna i zaravnjena Mačva. Bogati izvori sumporovite vode, lekovito blato, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno – istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.

Apartmani Vila Kovilje**** se nalaze u Banji Koviljači, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice i od  banjskog parka su udaljeni samo 100 m. Vila poseduje ½, 1/3, ¼, apartmane – studije  kompletno opremljene: bračni krevet, pomoćni ležaj, klima, kablovska, wi-fi, kuhinja, kupatilo, terasa, parking i lift (od podzemne garaže do posednjeg nivoa zgrade) podzemni garažni prostor sa 26 garažnih mesta. Lift je za 6 osoba i ide od podzemnih garaža do četvrtog sprata. U garažnom prostoru radi  perionica koja vam je  na raspolaganju uz simboličnu nadoknadu.Studiji u prizemlju nemaju terasu.

Svaki studio takođe poseduje kuhinjski deo sa osnovnim priborom za čaj I kafu, fižider, rešo sa 2 ringle (mini šporet), besplatnim internetom i više od 200 kanala kablovske televizije. U kupatilu je tuš kabina ovalnog oblika 90x90cm sa staklenim vratima, ima sedno mesto za osobe kojima je potrebno da sede.  Prostor oko zgrade je ograđen i raspolaže noćnom rasvetom.

Veoma prijatan objekat sa ograđenim I uređenim dvorištem koje ima klupe za sedanje, zidani roštilj I igralište za decu. Veoma ljubazno osoblje, koje vam je uvek na raspolaganju, će vaš boravak učiniti još prijatnijim. U neposrednoj blizini imate sve što vam je potrebno: prodavnicu, pekaru, pijacu a predivan banjski park je na samo 100 m udaljen od vile.

Svim gostima se može organizovati prevoz, vodič, rekreator, prevodilac stranih jezika i još štošta što vam može zatrebati.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Mila Fenomenalan ambijent i vrlo ljubazno osoblje! Nismo imali nikakvih zamerki. Najsrdačniji pozdrav za Veru :)
Snežana Sve! Cena, smeštaj, usluga

Pitanja

Rodoljub
17.8.2020. 10:43
Da li postoji mogucnost da se povede kucni ljubimac (mali pas rase bison) S Postovanjem! R. Lazarevic
Kupoman
Rodoljube, Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u objektu uz doplatu od 1000 din dnevno. 

Gde iskoristiti vaučer?

Online Travel

Resavska 35, Beograd
011/28-30-679; 065/23-03-305

Napomene

  • Vaučer plaćate 690 dinara, u agenciji plaćate 11100 dinara!
  • Vaučer obuhvata 7 polupansiona po osobi, u Vili Kovilje u banji Koviljači!
  • Izlet u Tršić i manastir Tronoša!
  • Aranžman ne uključuje autobuski prevoz!
  • Obavezno zvati agenciju i proveriti raspoloživost!
  • Kontakt telefon: 065/230-3305 ;  011/ 2830-679
  • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

Slične ponude