690 din za vaučer za popust na PUTOVANJE u BRATISLAVU za Novu Godinu za 85 evra sa posetom BEČU (dva noćenja u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)! Termin polaska 29.12.!

1000 DIN
Ponuda je istekla

BRATISLAVA - DOČEK NOVE GODINE (sa posetom Beču)

29.12.2015. – 02.01.2016.

(4 dana/2 noćenja – autobusom)

Bratislavaje glavni i najveći grad Slovačke sa 450.000 stanovnika i centar je regije „Mali Karpati“. Bratislava je politički, kulturni i privredni centar Slovačke. Sedište je slovačkog predsedništva, vlade, parlamenta kao i nekoliko muzeja, univerziteta, pozorišta, galerija kao i mnogih drugih privrednih, kulturnih i obrazovnih ustanova. Nalazi se na reci Dunav i jedan je od najgušće naseljenih gradova u Istočnoj Evropi. U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine Mađarske.

Beč-u prebogatoj kulturnoj ponudi Beča, svako može da pronađe nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoiđete velelepnu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. veka u bečkom "krugu dvojke", niti da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politički uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali. Velelepna građevina parlamenta sa grčkim stubovima vuče na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je građevina u kojoj se nalaze Klimtova dela i na čijem vrhu je ogromna zlatna kugla. Možda niste mislili da ćete u Beču naići na zgradu koja podseća na Gaudijev stil - arhitekta i umetnik Hundertwasser se postarao da vas iznenadi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan(29.12) POLAZAK
Skup putnikanaN.Beogradu, blok 42 preko puta OTC (Buvljak)u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja preko Madjarske do Slovačke sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan(30.12.) BEČ
Dolazak u Beč u ranim jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Palata Belvedere. Organizovani fakultativni izlet u Šenbrun. Slobodno vreme za šetnju ovim prelepim gradom do polaska. Dolazak u Bratislavu u večernjim satima. Smeštaj grupe u hotel. Mogućnost odlaska u pivnicu na večeru uz degustaciju slovačkih piva i/ili odlazak u diskoteku na lud provod.Noćenje.

3.dan(31.12.) BRATISLAVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Slobodno vreme i  priprema za novogodišnje veče. Uveče odlazak u centar grada koji nudi neponovljiv provod na trgu sa vatrometom ili mogućnost novogodišnjeg dočeka u jednoj od najboljih diskoteka u  gradu, uz nezaboravan provod do jutra. Za one koji bi docekali Novu godinu u Becu uz neverovatan tradicionalni vatromet organizovan je fakultativni izlet( povratak iz Beca je oko 02.00). Noćenje.

4.dan(01.01.) BRATISLAVA
Doručak. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdiže nad starim delom grada, radi upoznavanja sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Slobodno vreme do polaska. Mogucnost fakultativnog odlaska u Bec. Polazak iz Beca u popodnevnim satima. Dolazak u Bratislavi po putnike koji nisu isli na izlet i nastavak puta ka Beogradu. Nocna voznja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima.

ARANŽMAN OBUHVATA :

  • Prevoz konfornim turističkim autobusom,
  • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa3* u Bratislaviu 1/2  i 1/3 sobama a u hotelu 4* u 1/2 sobama
  • usluga predstavnika agencije/vodiča,
  • troškove realizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Fakultativne izlete,
  • Doček nove godine u diskoteci 20 evra (paket za oba dana 30.12 i 31.12. ( diskoteka Duplex)) Prijave u agenciji.
  • Večeru u restoranu 30.12. (20 evra),
  • Izlet u Senbrun sa ulaznicom(Imperial tura) 20 evra,
  • odlazak na docek Nove godine u Bec 10 evra,Odlazak na celodnevni izlet u Bec 01.01. -10 evra.
  • Boravisna taksa 1,65 eura  po nocenju (3,3 eura ili 400 din)
  • ulaznice za lokalitete i muzeje,
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje 5 evra,
  • individualne troškove putnika

http://www.partytravel.rs


5. dan (02.01) BEOGRAD-Dolazaku Beograd u ranim jutarnjim satima sledećeg dana.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Party Travel

Čumićevo sokače 2, Beograd
011/323-5052, 065/546-5748

Vaučer važi

do 2.1.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi vaučera!
  • Neophodno je da se javite agenciji odmah nakon dobijanja vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
  • Kontakt telefoni agencije: 011/323-5052, 065/546-5748

Slične ponude