6900 din za paket od pet tretmana u HIPERBARIČNOJ KOMORI za poboljšanje zdravlja i podmlađivanje (60-90 min po tretmanu) u novom SL OXY BEAUTY na Novom Beogradu!

12000 DIN
Ponuda je istekla
HIPERBARICNA KOMORA
 
Poklonici zdravog života, a među njima su i vodeća imena svetskog džet seta svakodnevno dodatno konzumiraju kiseonik! U svetu su popularni barovi gde se umesto alkohola i cigareta propagira zdrav život, te će vas ponuditi dozom kiseonika za povećanje energije i koncentracije. Pomoću cistog  kiseonika za 60-90 minuta povratićete mentalnu i fizičku snagu i osveženi zakoračiti u sve stresniji svet oko nas! Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi boljoj razgradnji štetnih materija koje nastaju kao posledica lošeg metabolizma  kao i povećanju energetskih sposobnosti organizma.
 
Terapija cistim kiseonikom u hiperbaricnoj komori:
•  potpomaze stimulaciju proizvodnje kolagena
• smanjuje se pojava bora, pigmentacija i oštećenja od sunca
• lečenje  od akni
• smanjuje pojavu i vidljivost ožiljaka, strija i celulita
• smanjue vidjivost proširenih pora
• potpomaže apsorpciju proizvoda za negu kože (krema, seruma, koktela)
• zateže kožu
• poboljšava se tekstura i tonus kože
• smanjuje opadanje kose
•smanjuje podocnjake i tamnu  regiju  oko očiju
•prilikom svakog tretmana gubi se 400-600 Kcal tako da moze pomoci u mrsavljenju
 
TAKOĐE:
- poboljšava snabdevenost tkiva kiseonikom (popravlja mikrocirkulaciju)
- ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam)
- povećava delovanje antioksidantnih enzima (podmlađuje organizam)
- u borbi protiv opstipacije, depresije i hroničnog umora
 
Bolja isporuka kiseonika u tkiva, organe i ćelije omogućava organizmu da bude aktivniji, pošto telo u prisustvu kiseonika napreduje.Hiperbarična komora  nudi terapijske i kozmetičke tretmane čistim kiseonikom koji se koristi u službi zdravlja, revitalizacije, podmlađivanja i lepote. U prijatnom ambijentu našeg salona na raspolaganju Vam je savremena mala hiperbarična komora koja se koristi kao dopunska terapija za poboljšanje stanja organizma, kao i u kozmetičke svrhe. Čist kiseonik je vrlo popularna terapija u svetu koja poboljšava prokrvljenost i ishranu kože, njenu elastičnost i čvrstinu, pa se zbog toga koristi za ulepšavanje i usporavanje starenja. Zbog svog antibakterijskog svojstva, čist kiseonik deluje protiv infekcija, smanjuje bol, otok, upale i utrnulost, ubrzava zarastanje  rana i smanjuje ožiljke, regeneriše sitne krvne sudove, nerve i kosti, i skraćuje vreme oporavka posle operacija i raznih povreda.
Nasa hiperbarična komora  razlikuje se od velikih medicinskih komora u bolnicama, jer pritisak na kome radi je manji, tako da nema nikakvih kontraindikacija. Takođe, ova komora je dostupna svima, bilo da žele da poboljšaju stanje organizma nakon određene bolesti ili da neguju svoju lepotu i kožu. Čist kiseonik uspešno se koristi za lečenje:
 
-dijabetesa
-polineuropatije 
-sportskih povreda
-oslobađa krv od toksina
-povećava imunitet, snagu i izdržljivost
-podmlađuje ceo organizam
-oslobađa organizam od hroničnog umora
-potpomaže čišćenje i podmlađivanje kože i svih drugih organa poboljšanjem cirkulacije krvi
-ima wellness efekat - doprinosi optimalnom fizičkom zdravlju, jer adekvatan nivo kiseonika drži telo u ravnoteži. 
Trajanje tretmana u nasoj komori je 60-90 minuta, a da bi se osetio efekat delovanja kiseonika, preporučuje se serija od najmanje 5-10 tretmana.Nasa hiperbarična komora  namenjena je za jednu osobu, providna je i nema bojazni za klaustrofobične osobe. Za vreme boravka u komori, pacijent treba da nosi pamučnu odeću, bez nakita, šminke, krema i parfema. 
Za teške pacijente obezbeđen je pregled lekara pre ulaska u hiperbaricnu komoru radi procene o duzini i broju tretmana kao i o dodatnom lecenju ako je to neophodno.
 

 

 

 

 

 

 

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 18)
Milica Sve je bilo u redu
Snežana sve

Pitanja

BRANKA
5.2.2019. 21:54
POSTOVANI , KAKO SE ZAKAZUJE ? IMA LI NEKI TEL.. ZA ZAKAZIVANJE, JA BIH KUPILA TAJ SET OD PET , ALI ZELIM DA VIDIM KADA JE TO MOGUCE KORISTITI BRANKA
Kupoman
Branka, ova ponuda je istekla još prošle godine. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Studio OXY Beauty

Gandijeva 5, lokal 9, Beograd
064/40-20-833

Vaučer važi

do 31.5.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 0644020833
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu
  • Radno vreme: Pon-Sub  12-21h
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude