695 din za specijalitet pivnice za dve osobe: dimljena krilca, pileći ražnjić,ćevapi, uštipci, domaća ljuta kobasica, kobasica sa sirom u pivnici Kraljica Marija!

1390 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Specijalitet pivnice za dve osobe: dimljena krilca,pileći ražnjić,ćevapi,uštipci,domaća ljuta kobasica,kobasica sa sirom

 

Kada pomislite na dobro pivo obavezno pomislite i na krilca,kobasice...Složićete se da je to zaista potpuni ugođaj i pravo uživanje. Iskoristite ovu neverovatnu ponudu, opustite se sa prijateljima i dragim osobama.

Pivnica Kraljica Marija se nalazi u istoimenoj ulici broj 1 i svojim prijatnim ambijentom će učiniti da se osećate kao kod kuće. Pivnica nudi širok spektar vrhunskih piva, domaćih i stranih. Iz bogate kuhinjske ponude se izdvajaju kobasice, butkica na bavarski način, rebra u sosu i drugi specijaliteti.

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 14)
Nenad Sve je bilo odlicno, topla preporuka!
Dimitrije Jako ukusna krilca, super ponuda i sjajan ambijent uz prijatno osoblje. Sve preporuke!

Pitanja

Marko
14.4.2021. 16:25
obzirom na okollnosti u vezi sa koronom postavlja se pitanje kako iskoristiti kupon za ovu ponudu...da li se moze iskoristiti kao hrana za poneti ..hvala
Kupoman
Marko, hrana nije za poneti. Molimo Vas kontaktirajte nas na naše brojeve telefona 011/618-2345 060/6999-404 kako bismo Vam izvršili povraćaj za vaučere ukoliko ne budete mogli da ih iskoristite. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Pivnica Kraljica Marija

Kraljice Marije 1, Beograd
061 2465-727

Vaučer važi

do 1.5.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Specijalitet pivnice za dve osobe: dimljena krilca,pileći ražnjić,ćevapi,uštipci,domaća ljuta kobasica,kobasica sa sirom u pivnici Kraljica Marija!
  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava jedan dan ranije!
  • Kontakt: 069736720
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete otkažite rezervaciju na vreme inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti

Slične ponude