700 din za vaučer za popust na letovanje na Tasosu (10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt)!

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
Super organizacija
Izvrsni vodiči

Tasos (Potos)  - Vila Janis i Venetia:

Tasos, poznat i kao zeleno ostrvo je jedinstveno ostrvo po svojoj lepoti, šarmu, prirodi, ali i ostrvljanima koji su nam sačuvali svoju kulturu i tradiciju pa im se iznova vraćamo. Sa preko 50 uglavnom peščanih plaža, ostrvo Tasos predstavlja pravu malu riznicu za brojne turiste.

Potos – mesto na južnoj strani ostrva, udaljen od Limenasa 45 km i  4 km od Limenarije. Nekada je Potos bio malo ribarsko selo, a danas je jedno od najposećenijih mesta na Tasosu koje i pored mnogobrojnih turista nije izgubilo svoj šarm. U okolini Potosa se nalaze najlepše plaže ostrva Tasos; Pefkari, Psili Amos, Astrida, Metalija, i lako su dostupne lokalnim autobusom ili automobilom. Posebna karakteristika ovog mesta je dobar noćni život. Veliki broj kafića restorana prodavnica diskoteka u večernjim satima upotpuniće vaš odmor.

Vila Venetia– nalazi se u mirnijem delu Potosa, 400 metara od plaže i 300 metara od centralne raskrsnice u Potosu. Supermarketi, pekare, taverne i restorani su u blizini. Vila raspolaže studijima za dve i tri osobe i jednim apartmanom za četiri, pet i šest osoba. Svaki studio raspolaže sa kupatilom, čajnom kuhinjom, TV prijemnikom i

klima-uređajem. U apartmanu se nalazi čajna kuhinja, dva kupatila, dva klima uređaja i dva TV prijemnika. Korišćenje klima uređaja uključeno je u cenu.

Vila Janis– nalazi se u centralnom delu Potosa, 200 metara od gradske plaže. Supermarket, pekare, taverne i restorani su u neposrednoj blizini. Vila raspolaže studijima za dve osobe. U svakom studiju se nalazi kupatilo, čajna kuhinja, TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu već se doplaćuje na licu mestai i iznosi 5 evra dnevno. U dvorištu vile se nalazi privatni parking za goste vile.

Program putovanja:

    1. dan: Beograd – sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Polazak autobusa je jedan dan ranije u odnosu na datume iz tabele,

       2.-10.. dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

        11. dan: Tasos – izlazak iz apartmana u 09h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

     12.dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Cene su po osobi i uključuju 10 noćenja, prevoz i trajekt.

Tasos (Potos)  - Vila Janis i Venetia

Ocena ponude

4/5 (ocene: 3)
Tatiana Odlično. Potpuno identično ponudi.
Jelena Sve

Pitanja

Radmila
25.1.2019. 16:40
Dobar dan. Koja je turisticka agencija u pitanju?? Ovde, na ponudi pise \"nega i održavanje tela Atlas Design\" a to je studio za masažu i kiropraktiku. Predpostavljam da je opet u pitanju neka vasa greska...
Kupoman
Radmila, u pitanju je Atlas Travel agencija, adresa agencije je Tosin Bunar 188a, Novi Beograd, kontakt telef: 011/413-5831. Trenutno imamo tehnickih problema i trudimo se da ispravimo u sto kracem roku. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Atlas travel service d.o.o

Kolašinska 10, Beograd, 11070
011/2850-495

Napomene

  • Vaučer plaćate 700 din, u agenciji plaćate 160 evra!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih  slobodnih mesta
  • Cene su po osobi i uključuju 10 noćenja, prevoz i trajekt.

Tasos (Potos)  - Vila Janis i Venetia

  • 27.06.- 07.07.2019 - 1/4 studio  - 160 evra po osobi

Slične ponude