7000 din za Plazma pen Philon tretman zatezanja kapaka u studiju LATISSE u Novom Sadu!

12000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Plazma pen Philon tretman zatezanja kapaka

Phi-Ion se zasniva na pravljenju niza minijaturnih tačkica uz pregibne linije na formiranju bora sklonim regionima kože lica. Ovaj proces pokreće renutno kontrahovanje i zatezanje kolagenih vlakana, što dovodi do efekta liftinga, remodeliranja pregibanja kože i efekta podmladjivanja. Phi-Ion Pen koristi plazmu stanje materije. Princip obuhvata jonizaciju gasova iz atmosferskog vazduha pod dejstvom mikro električnog luka koja uzrokuje formiranje fokusiranog snopa plazme koji dovodi do sublimacije površinskog sloja kože.

Ova metoda se može koristiti za tretiranje naročito problematičnih regija bez oštećivanja okolnih tkiva ili prenošenja suvišne toplotne energije na njih (bez termalnog efekta).

Phi-Ion pruća efikasnu nehiruršku blefaroplastiku (korekcija spuštenih kapaka).Može se koristiti za nehirurško zatezanje vrata, tretman ožiljaka, uključujući i ožiljke od akni, kao i zatezanje bora. Ova revolucionarna metnoda omogućava izvođenje procedura i postizanje rezultata uporedivih
sa rezultatima estetske hirurgije, uključujući: korekciju kapaka, zatezanje vrata, ožiljke od akni, strije, linije i bore. Obično je dovoljan jedan tretman za postizanje željenih rezultata. Na kontroli nakon mesec dana, odlučuje se da li je potreban dodatni tretman. Očekivano je da rezultati traju najmanje 9
meseci.

Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Svetozara Miletića 42 u Novom Sadu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.

https://www.facebook.com/pages/Studio-Latisse/400736160096539?fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
060/662-87-72

Vaučer važi

do 30.7.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Plazma pen Philon tretman zatezanja kapaka u studiju Latisse!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred! Kontakt telefon: 060/724-12-94
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude