730 din za depilaciju nogu u Evexia Healt Club-u na Dorćolu!

1700 DIN
Ponuda je istekla

Teško je poreci biološku neizbežnost rasta dlačica na različitim (očekivanim i neočekivanim) delovima tela, kako muškog, tako i ženskog. Naime, voskom su se koristile žene još u Egiptu, a Grkinje su uspesno preuzele recept. Vosak za depilaciju u osnovi sadrži šećernu smolu, koja je, do današnjih dana, razradjena do savršenstva, pa možete naći voskove namenjene različitim tipovima kože. Depilacija voskom je veoma  brza i uspešna metoda uklanjanja neželjinih dlačica. Kako bi ste se pripremili za nastupajuće tople dane, prepustite se stručnom timu Evexia health club , koji će vam na brz i veoma  efikasan nacin ukoniti nezeljene dlačice i uciniti da vaša koža izgleda lepša i mekša .Ponuda obuhvata deplaciju nogu .

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionalnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!

 

www.evexia.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia Health Club

Strahinjića Bana 74, Beograd
011/2626-131

Vaučer važi

do 31.8.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2626-131

Slične ponude