750 din za tretman lica ultrazvučnom špatulom u salonu Skin Lab u Novom Sadu!

1500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman lica ultrazvučnom špatulom

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni, a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice očišćeno nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbuje. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Ultrazvučni piling se preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman. Ovakvim čišćenjem izbegavaju se sve metode agresivnog čišćenja lica i pojava neprijatnog crvenila. Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj. Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvežena, blistava i hidrirana.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Tamara Prijatan ambijent. Devojka koja me je sačekala bila je veoma ljubazna i profesionalna. Moje preporuke za ovaj tretman u SkinLab-u.
Snežana Ljubaznost, srdačnost, posvećenost, ma sve mi se svidelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SkinLab Beauty Centar

Bulevar Oslobođenja 155, Novi Sad
065/8554-399

Vaučer važi

do 6.12.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman lica ultrazvučnom špatulom
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon: 065/8554-399
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude