7500 din za sistematski pregled sa kompletnom sonografijom organizma: lekarski pregled, EKG, ultrazvučna i dopler dijagnostika celog tela u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!

26300 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • sistematski pregled sa kompletnom sonografijom organizma: lekarski pregled,EKG, ultrazvučna i dopler dijagnostika celog tela u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu

Sistematski pregled obuhvata:

 1. Kompletan lekarski pregled(anamneza, merenje visine, težine, krvnog pritiska, određivanje indeksa telesne mase - BMI)
 2. EKG sa analizom
 3. Kompletna dopler dijagnostika:
  1. Color doppler krvnih sudova vrata
  2. Color doppler krvnih sudova nogu
  3. Color doppler aorte, vene kave i krvnih sudova karlice
 4. Kompletna ultrazvučna dijagnostika celog tela:
  1. UZ Vrata (Štitaste žlezde, pljuvačnih i limfnih žlezda vrata)
  2. UZ Dojki sa UZ limfnih žlezda pazuha
  3. UZ Abdomena (Jetra, žučna kesa, pankreas, slezina)
  4. UZ Genitourinarnog trakta (bubrezi, ureteri, mokraćna bešika, prostata)
  5. UZ Skrotuma (testisi i adneksa)

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac. Tada jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića svega 30-ak metara od početka ulice. Ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III). Od novog naselja Stepa Stepanović deli je svega nekoliko minuta vožnje.

Od 2020. godine, Ordinacija Dr Nestorov je preregistrovana u Specijalističku lekarsku ordinaciju iz oblasti interne medicine, kako bi bili u mogućnosti da pacijentima ponudimo širi dijapazon medicinskih usluga.

Ordinacija je u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 3)
Vinka Na prvom mestu ljubaznost.Dobili SMO detaljnu analizu celog tela.Tada Sam Jos DVA vaucera poklonila.Dosta cesto koristim. Sve pohvale I preporuka.Cista 10+++
Dejan Profesionalnost.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lekarska ordinacija DR NESTOROV

Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
011/3960-659,060/6193-228

Vaučer važi

do 15.1.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: sistematski pregled sa kompletnom sonografijom organizma: lekarski pregled,EKG, ultrazvučna i dopler dijagnostika celog tela u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Nakon kupovine vaučera obavezno pozvati ordinaciju i zakazati pregled! Kontakt: 011/3960-659,  060/6193-228, 060/6193-229
 • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled na vreme obavestite ordinaciju i pomerite termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
 • Nakon krajnje naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude