790 din za anticelulit tretman sa algama u trajanju od 60 min (ručna anticelulit masaža-30 min + 30 min pakovanje sa algama) u SL Tiha Klub

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  •  anticelulit tretman sa algama u trajanju od 60 min(ručna anticelulit masaža-30 min+30 min pakovanje sa algama)

Masaža odlično deluje na naše zdravlje i raspoloženje: poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, opušta mišiće, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, pospešuje izbacivaje štetnih materija iz organizma, smanjuje bol i napetost, deluje na unutrašnje organe. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Sanja Usluga, osoblje,ambijent....
Minja Predivno sređen prostor u samom centru grada, čisto, uredno, ambijentalna opuštajuća muzika, i što je najvažnije izuzetna masaža. Devojke su vrlo prijatne i ljubazne. Rado ću dolaziti ponovo. Za svaku preporuku! :)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Delatnost nege i održavanja tela Tiha klub

Kneginje Ljubice 22, Beograd
060/500-45-80

Vaučer važi

do 13.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Anticelulit tretman sa algama u trajanju od 60 min(ručna anticelulit masaža-30 min+30 min pakovanje sa algama)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/500-45-80
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude