790 din za klasičan tretman lica u trajanju od 120 min Ella Bache kozmetikom +gratis depilacija nausnica (čišćenje, piling, otvaranje pora, cedjenje, masaža, maska, krema) u SL Estetik Star by Maja!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • klasičan tretman lica u trajanju od 120 min Ella Bache kozmetikom  (čišćenje,piling,otvaranje pora,cedjenje,masaža, maska, krema)
  • gratis depilacija nausnica

Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje i pojačavanje mikrocirkulacije kože. Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Metode higijenskog čišćenja lica nisu univerzalne za sve ljude.

Higijenskim tretmanom lica se ne dobija samo dubinski očišćena koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, a poznato je da su oni najzaslužniji za svežu, hidriranu i zdravu kožu. Nakon ovog tretmana, od kozmetičara dobićete smernice za održavanje kože do sledećeg higijenskog čišćenja.

https://www.facebook.com/esteticstarbymaya/

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 11)
Nadica Ok je uradjeno
Milica Prijatan ambijent, ljubazno osoblje.

Pitanja

RADOJKA
30.1.2019. 14:59
molim vas posaljite mi uplatnicu sa pozivom na broj na ime Radojka Stanojevic www.radojkastanojevic@gmail.com
Kupoman
Radojka, prilikom rezervacije vaučera imate mogućnost da izaberete način plaćanja putem uplatnice/ebankinga i nakon završetka iste, Vama se automatski šalje popunjena uplatnica sa svim potrebnim podacima u delu "moje kupovine" na našem sajtu.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički studio Estetik Star Maja

Strahinjića Bana 27, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 22.2.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Klasičan tretman lica u trajanju od 120 min Ella Bache kozmetikom +gratis depilacija nausnica (čišćenje,piling,otvaranje pora,cedjenje,masaža, maska, krema)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 069/63-80-60
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude