7900 din za LETOVANJE - OSTRVO EVIA - NEOS PIRGOS (10 noćenja u vili+ autobuski prevoz+ trajekt)! Termin polaska 22.05.!

9596 DIN
Ponuda je istekla

LETO 2018 – OSTRVO EVIA – NEOS PIRGOS

PAKET ARANZMAN NA BAZI 10 NOĆENJA / PREVOZ – AUTOBUSOM /  TRAJEKT Evia je drugo po veličini grčko ostrvo i omiljena letnja destinacija, kako Grka, tako i naših turista. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke,a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote.Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju letovališta: Pefki, Neos Pirgos, Edipsos, kao i mnoga druga mala letovališta od severa ostrva do juga ostrva.

Neos Pirgos nalazi se u severnom delu ostrva Evia u oblasti Oreoi, na 12km udaljenosti od dva najveća mesta Edipsosa i Istije.

Svojom kristalno čistom vodom  i prelepom prirodom spada u jedno od najlepših mesta na Eviji. Najpoznatija dugačka peščana plaža NISIOTISSA nalazi se baš u ovom mestu i jedna je od najatraktivnijh plaža na ostrvu.Na plaži u Neos Pirgosu se može pronaći mnoštvo taverni i ribljih restorana, gde se može uživati u lokalnim specijalitetima.Pruža sve ono što je potrebno za miran, prijatan i lep odmor.

 

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 13:00h (ukoliko sekretarijat za saobraćaj i gradska uprava ne donesu u međuvremenu  odluku o promeni mesta polaska autobusa za vanlinijski prevoz), a iz Niša – sa parkinga kod Tempa u  16:15h.

Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera: iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 11:00 - doplata 20 eur, iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 11:00 - doplata 20 eur, iz Pančeva – parking ispred vatrogasnog doma u 12:00 - doplata 15 eur, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice u 11:00 - doplata 20 eur. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika.

Povratak sa Evie je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava

pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 13:00h ( ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta).

Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak na Eviu u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Paket aranzman  na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,
  • usluge predstavnika agencije/inopartnera  organizatora smeštaja i boravka.
  • trajekt
  • autobuski prevoz

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
  • fakultativne izlete,individualne i ostale troškove putnika,  kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Omniturs

Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
011/33-48-851

Napomene

  • Obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog klapaciteta i nakog toga izvršiti rezervaciju i uplatu vaučera!
  •  Termin polaska 22 .05.!
  • Vaučer važi za jednu osobu!

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Paket aranzman na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
  • usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
  • autobuski pravoz
  • trajekt

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • obaveznu boravišnutaksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete, individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja,a naprave se u toku puta ili boravka u vili.
  • Ukoliko putuje jedan putnik,placa dve cene.

Slične ponude