795 din za paket analiza za decu (Kompletna krvna slika, CRP) u laboratoriji Talija Lab!

970 DIN
Ponuda je istekla

Biohemijska laboratorija Talija Lab 12 Niš je  osnovana u februaru 2018.  u Nišu, kao deo sistema Talija Lab koji čini 16 laboratorija u Srbiji.

Spektar usluga koje vršimo u biohemijskim laboratorijama Talija Lab je vrlo širok, od standardnih biohemijskih analiza, preko hormonskih analiza i tumor markera pa sve do genetskih analiza u najmodernijem centru za genetiku, koji je od skoro u funkciji. Visok nivo usluge, posvećen profesionalizam i odnos prema struci su, u kratkom roku, dali i značajne poslovne rezultate koji za posledicu imaju današnje postojanje čak 16 laboratorija u našem sistemu. Standardi koje smo postavili, raznovrsne usluge koje pružamo i korisničko iskustvo koje naši klijenti imaju nam daju za pravo da budemo potpuno sigurni da će se sistem Talija Lab biohemijskih laboratorija i dalje širiti, razvijati i postati respektabilna kompanija i primer da se ozbiljnim, vizionarskim i profesionalnim radom mogu postići neverovatni rezultati.

http://www.talijalab.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Ana Usluga na visokom nivou
Ivana Postovani, Iako nisam bas verovala u celu proceduru,mogu da Vam kazem da sam se prijatno iznenadila.Svidjaju mi se vase ponude gde cu ih najverovatnije jos i iskoristiti.Samo tako nastavite S postovanjem, Ivana Rajkovic

Pitanja

Anastasija
18.8.2018. 00:23
Dobar dan,sta obuhvata ovaj paket?hvala
Kupoman
Anastasija, ponuda obuhvata kompletnu krvnu sliku  + CRP za decu.

Gde iskoristiti vaučer?

Talija Lab 12

Vojvode Mišića 3, lokal 1, Niš, Niš

Vaučer važi

do 31.8.2018.

Napomene

  • Vaučere je moguće iskoristiti samo u "TalijaLab12" u Nišu.
  • Kontakt telefon: 060/ 33 49 887 i 018/ 32 30 429
  • Radno vreme: PON-PET od 7-20h i SUB od 8-15h.
  • Nakon označenog roka nije moguće iskoristiti vaučer!
  • Vaučer važi za jendu osobu!

Slične ponude