7990 din za jedan tretman kriolipolize u salonu Exclusive u Žarkovu!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
jedan tretman kriolipolize u salonu Exclusive u Žarkovu!
12000 DIN
dva tretmana kriolipolize u salonu Exclusive u Žarkovu!
24000 DIN

U cenu je uključeno:

  • u zavisnosti od izabrane ponude, jedan ili dva tretmana kriolipolize u salonu Exclusive u Žarkovu!

Kriolipolizu, metodu zamrzavanja masnih ćelija, pre dve godine osmislili su dvojica američkih doktora, Dieter Manstein i R. Rox Anderson, te izazvali pravu estetsku revoluciju.

Cela ideja je proistekla iz činjenice da ljudi koji odu na Južni ili Severni pol moraju da unose 3-4 puta više kalorija samo da bi održali telesnu masu. Hladnoća ubrzava metabolizam!

Šta se dešava u organizmu prilikom kriolipolize?

Naziv dolazi od grčke reči kryos (mraz, hladnoća). Postupkom hlađenja vrlo niskim temperaturama (od -5 °C) masne ćelije se smrzavaju te dolazi do njihovog odumiranja – apoptoze (apoptoza ili “programirana smrt celije” je nužna za razvoj organizma i održavanje ćelijske  homeostaze, odnosno ravnoteže između gubitka i stvaranja novih ćelija).

Smrzavanjem ćelija masnoće, pokreće se oslobađanje citokina, te drugih upalnih medijatora. Upalne ćelije postupno uklanjaju sve ćelije kod kojih je pokrenuta apoptoza, dok druge ostaju netaknute. S obzirom na to da je za prve rezultate kriolipolize potrebno najmanje 30 – 45 dana, telo ima vremena da obavi apsorpciju na potpuno prirodan i siguran način, tj  proces eliminisanja masnih ćelija iz tela odvija se tako što se ćelije masnoće postepeno eliminišu putem normalnih metaboličkih procesa u telu, baš kao i svaka druga masnoća uneta u organizam hranom, bez opterećenja jetre .

Na ovaj način se postiže postepeno redukovanje slojeva masnog tkiva tretirane regije, i to slojeva masnog tkiva koji su najbliži koži.

Kako se radi kriolipoliza?

Prilikom prislanjanja aplikatora na deo tela koji se tretira, dolazi do uvlačenja kože, tkiva i masnoća u posebno oblikovan termodinamični vakumski aplikator. Na taj način se izoluje zahvaćeno masno tkivo od ostatka tela te se terapija usmerava na željeno područje. Posebna pažnja kod kriolipolize je posvećena senzorima koji prate temperaturu kože tako da je tretman ugodan, bezbolan i siguran.

Dakle, posle tretmana u trajanju od oko jednog sata (u zavisnosti od regije koju tretiramo), vaše telo nastavlja da potpuno prirodnim putem obavlja preostali deo posla: kroz sledeća 2 do 3 meseca oštećene masne ćelije hemijskim i metaboličkim procesima u organizmu bivaju resorbovane i fiziološkim putevima se odstranjuju iz vašeg tela.

Gde smo delovali kriolipolizom dolazi do lokalnog ubrzavanja metabolizma.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON EXCLUSIVE

Trgovačka 5, Beograd

Vaučer važi

do 23.6.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  jedan tretman kriolipolize u salonu Exclusive u Žarkovu!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Nakon kupovine vaučera zakazati tretman, kontakt: 061 1795-775
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman, na vreme obavestite salon inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude