800 din za pet tretmana ultrazvučnog čišćenja lica (čišćenje, mleko, tonik, piling, unošenje ampule, maska, krema) u studiju IN DERMA na Novom Beogardu!

5000 DIN
Ponuda je istekla

800 din za pet tretmana ultrazvučnog čišćenja lica (čišćenje,mleko,tonik,piling,unošenje ampule,maska,krema) u studiju IN DERMA na Novom Beogardu!

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac. Mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon In Derma

Dušana Vukasovića 56b, Beograd
064/1960-867

Vaučer važi

do 17.8.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i jedan tretman!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od utorka do petka od 12:00h do 20:00h, subotom i nedeljom od 10:00h do 16:00h.
  • Kontakt telefon salona: 064/1960-867

Slične ponude