800 din za popravku zuba belom jednopovršinskom plombom + stomatološki pregled + saveti o nezi zuba u ordinaciji Kruna Dental!

2000 DIN
Ponuda je istekla

800 din za popravku zuba belom jednopovršinskom plombom + stomatološki pregled + saveti o nezi zuba u ordinaciji Kruna Dental!

Stručnost, strpljivost i savremena oprema i materijali omogućavaju nam pružanje kvalitetne usluge. Prijatan ambijent i posvećen pristup svakom pacijentu grade poverenje i otklanjaju nepotrebne strahove kako kod dečjeg uzrasta, tako i kod odraslih pacijenata.

Razumemo težinu koju nosi odluka izbora stomatologa i zato Vam nudimo uslugu stomatološkog pregleda besplatno, kako u cilju informisanja i pružanja saveta u vezi Vašeg oralnog zdravlja tako i radi upoznavanja i Vašeg prepoznavanja atmosfere i kvaliteta usluga Kruna Dental ordinacije.

Dr Tamara Gajić je diplomu doktora stomatologije stekla na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od tada je svakodnevnim radom, posvećeno i predano sticala iskustvo iz svih grana stomatologije sa naglaskom na estetsku stomatologiju, stomatološku protetiku i ortodonciju. Saradnja i rad sa kolegama specijalistima omogućili su joj da razvije širok spektar znanja, koja dalje širi kontinuiranom edukacijom na stručnim seminarima i kursevima iz oblasti stomatologije.

Pitanja

sasa
5.5.2017. 19:16
Postovani, molim za informaciju , kako da znam da li se popravka mog zuba moze izvrsiti jednopovrsinskom plombom.kupio bih vaucer za uslugu popravke zuba ali kako da znam da li vaucer podrazumeva popravku zuba. Hvala unapred na odgovoru
Kupoman
Saša, milomo Vas da kontaktirate ordinaciju Krunu Dental kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kruna dental

Trg Republike 18, Novi Sad
069/655-880

Vaučer važi

do 23.6.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontekt telefon ordinacije: 069/655-880

Slične ponude