800 din za pregled licenciranog fizijatra sa dve fizikalne terapije sa magnetom i strujom u ordinaciji VALMEDIC!

Ponuda je istekla

800 din za pregled licenciranog fizijatra sa dve fizikalne terapije sa magnetom i strujom u ordinaciji VALMEDIC!

Elektroterapija – ultrazvuk, interferentne struje, dijadinamična i galvanska struja, elektroforeza leka, TENS, elektrostimulacija, magnetoterapija, laser, termoterapija. Primenjuje se kod svih bolnih stanja kičme, zglobova i mekih tkiva, kao i svih vrsta povreda – preloma, iščašenja zglobova. Poboljšava cirkulaciju, metabolizam tkiva, nervnu provodljivost i dovodi do oporavka oštećenog nerva.

Lečenje u našoj ordinaciji podrazumeva INTEGRATIVNI pristup koji predstavlja spoj zapadne medicine i drugih alternativnih vidova lečenja.Pregled i postavljanje dijagnoze su po svim standardima klasične zapadne medicine, ali se lečenje prilagođava individualno svakom pacijentu i obuhvata kako standardne metode – injekcije, fizikalnu terapiju, tako i alternativne metode lečenja – hiropraktiku, akupunkturu i akupresuru. Cilj nam je da svakom pacijentu obezbedimo lečenje u skladu sa njegovim zdravstvenim problemima.

http://www.valmedic.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ValMedic

Vodovodska 57, Beograd
064/123-58-31, 011/2509-135

Vaučer važi

do 13.5.2017.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Telefon: 064/123-58-31, 011/2509-135
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite ordinaciju najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 11:30h do 19:00h

Slične ponude