800 din za stomatološku uslugu ekstrakcija (vađenje) zuba + stomatološki pregled + saveti o nezi zuba u ordinaciji Kruna Dental!

2000 DIN
Ponuda je istekla

800 din za stomatološku uslugu ekstrakcija (vađenje) zuba + stomatološki pregled + saveti o nezi zuba u ordinaciji Kruna Dental!

Stručnost, strpljivost i savremena oprema i materijali omogućavaju nam pružanje kvalitetne usluge. Prijatan ambijent i posvećen pristup svakom pacijentu grade poverenje i otklanjaju nepotrebne strahove kako kod dečjeg uzrasta, tako i kod odraslih pacijenata.

Razumemo težinu koju nosi odluka izbora stomatologa i zato Vam nudimo uslugu stomatološkog pregleda besplatno, kako u cilju informisanja i pružanja saveta u vezi Vašeg oralnog zdravlja tako i radi upoznavanja i Vašeg prepoznavanja atmosfere i kvaliteta usluga Kruna Dental ordinacije.

Dr Tamara Gajić je diplomu doktora stomatologije stekla na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od tada je svakodnevnim radom, posvećeno i predano sticala iskustvo iz svih grana stomatologije sa naglaskom na estetsku stomatologiju, stomatološku protetiku i ortodonciju. Saradnja i rad sa kolegama specijalistima omogućili su joj da razvije širok spektar znanja, koja dalje širi kontinuiranom edukacijom na stručnim seminarima i kursevima iz oblasti stomatologije.

 

Ocena ponude

4/5 (ocene: 4)
Jelena Doktorka je bila vrlo ljubazna, nazalost, konstatovano je da zub ne moze da se izvadi bez hirurske intervencije tako da je umesto vadjenja popravljen jedan zub i doktorka je samoinicijativno izbelila jedan prednji zub a drugi poravnala, iako stvarno nije imala nikaku obavezu da to uradi. Sad imam mnogo lepsi i belji osmeh :). Hvala dr. Tamari
jovan Sve preporuke za doktorku Tamaru i ordinaciju Kruna Dental.

Pitanja

Milana
2.6.2018. 05:17
Da li je i anestezija uracunata u cenu?
Kupoman
Milana, molimo Vas da kontaktirate ordinaciju Kruna Dental kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Kruna Dental

Trg Republike 18, Novi Sad, Novi Sad
069/655-880

Vaučer važi

do 13.6.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon ordinacije: 069/655-880
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ponuda ne obuhvata hirurško vađenje zuba!

Slične ponude