850 din za ONLINE kurs Instagrama!

1800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ONLINE kurs Instagrama

Sigurno se i vi pitate da li vaš marketing plan treba da obuhvati i reklamiranje na Instagramu? Zbog čega je Instagram prilika za reklamiranje koju NE SMETE da propustite? Kada je Instagram lansiran 2010. godine, to je bilo kao kada se pojavi onaj novi klinac u školi. Niko ko se bavi internet marketingom nije ni pomišljao o reklamiranju na Instagramu. Ali danas Instagram ima preko 400 miliona korisnika širom sveta, postao je omiljena mobilna aplikacija.

Ova mobilna aplikacija bazirana na vizuelnom sadržaju ima moć da stvara zajednice istomišljenika širom sveta. I iako ima samo 9 godina ova platforma je samo tokom prošle godine zabeležila značajan porast u broju korisnika i to svih starosnih doba. Kako se sve više i više ljudi svakodnevno pridružuje Instagramu, brendovi su shvatili potencijal reklamiranja na Instagramu. I nisu pogrešili – Instagram postovi imaju odziv od 4,21% što je 58 puta Veći odziv korisnika nego na Facebook-u i 120 puta veći odziv nego na Twitter-u. 

U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i sertrifikat. Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Edukativni centar Pregovarač

Mite Ružića 8, Beograd,

Vaučer važi

do 10.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: online kurs Instagrama!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Po dobijanju vaučera, pozvati centar na 065 34 33 857!
  • Na kraju kursa dobijate diplomu!
  • Kurs ostaje u Vašem vlasništvu, možete ga gledati kad god hoćete!

Slične ponude