850 din za ONLINE kurs Tik-Toka!

1800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Online kurs Tik-Toka

Ako ste „stari“ da se sećate pesme Tik Tok, koju je Kesha objavila 2009. godine, znači da još uvek niste dovoljno stari da ne znate čemu služi aplikacija TikTok, na kojoj su danas svi cool tinejdžeri i malo stariji ljudi. Ipak, ako ste od onih koji ne znaju, pred vama je naš vodič kroz svet TikTok aplikacije: šta je, ko je na njoj i zašto moraš da je skineš već danas.

Aplikacija nove društvene mreže Tik Tok korisnicima pruža priliku da kreiraju, dele i otkrivaju kratke video snimke u trajanju do 60 sekundi sa prijatelјima, porodicom ili celim svetom. Sadržaji su izuzetno raznovrsni, od muzike i plesa, preko komičnih skečeva do hrane, sporta i životinje. Ova aplikacija je trenutno dostupna na 34 jezika sa 150 miliona aktivnih korisnika i najpopularnija među korisnicima mlađim od 16 godina. Pravila i uslovi korišćenja ove društvene mreže navode da nije namenjena deci koja su mlađa od 13 godina.


Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Edukativni centar Pregovarač

Mite Ružića 8, Beograd,

Vaučer važi

do 31.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: online kurs Tik-Toka!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Po dobijanju vaučera, pozvati centar na 065 34 33 857!
  • Na kraju kursa dobijate diplomu!
  • Kurs ostaje u Vašem vlasništvu, možete ga gledati kad god hoćete!

Slične ponude