860 din za duplu kavitaciju – dva aparata u jednom tretmanu za dvostruko bolje rezultate u Laser centru Viva! Popust 66%!

2500 DIN
Ponuda je istekla

Izgubite suvišne centimetre tamo gde Vam najviše smetaju uz pomoć dva kavitatora! Efektno, sigurno i za samo 850 din!

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obimu na struku, bokovima, butinama, guzi, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne ćelije koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim delom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

Drugim delom tretmana direktno se deluje na potkožno masno tkivo na drugačiji način uz korišćenje ultrazvučne energije, tako da se masne ćelije ne mogu oporaviti. Tretmanom koncentracija lokalizovanih masnih naslaga pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih delova tela postižu se vrlo efikasni i neposredno merljivi rezultati.

Tretmani su bezbedni, neinvazivni i bezbolni, a metoda klinički dokazana. Jednako uspešno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od 7 dana.

 

http://laserviva.com

 


Pitanja

Sanja
28.3.2017. 13:58
Koliko tretmana za redom se preporucuje? Da li osobe sa izrazen venama smeju da se podvrgnu tretmanu?
Kupoman
Sanja, molimo Vas da kontaktirate laser centar Viva kako biste se detaljnije informisali oko tretmana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihajla Pupina 10a/vp 30, Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 23.5.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude