880 din za dve velike pizze Varijanta sa pršutom na drvenoj podlozi (pelat, mocarela, pršuta, rukola,čeri paradajz)+ dva deserta (palačinke-eurokrem) u novom restoranu VARIJANTA na ZELENOM VENCU!

1480 DIN
Ponuda je istekla

880 din za dve velike pizze Varijanta sa pršutom na drvenoj podlozi(pelat,mocarela,pršuta,rukola,čeri paradjz)+dva deserta (palačinke-eurokrem)u novom restoranu VARIJANTA na ZELENOM VENCU!

Restoran Varijanta je novootvoreni lokal u srcu pešačke zone Beograda koji nudi veliki izbor jela internacionalne kuhinje za svakodnevno uživanje svim čulima. U prelepom ambijentu našeg restorana možete organizovati i sve vrste proslava sa Vama dragim osobama.Zahvaljujući idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini javne garaže na Obilićevom vencu, do restorana Varijanta možete stići laganom šetnjom kroz centar grada. Kapacitet unutrašnjeg dela restorana prijatnog enterijera je 60 mesta, a gostima je na raspolaganju i prelepa bašta u letnjem periodu.Restoran Varijanta je pravi izbor za savršen početak dana, uz šoljicu omiljene kafe i prelistavanje dnevne štampe. Ukoliko Vam je potreban predah od obaveza u toku dana, najbolja varijanta je da svratite do našeg restorana na ukusan ručak sa kolegama ili porodicom. Osmišljen od strane vrhunskih kulinarskih majstora, bogat i raznovrstan meni oduševiće gurmane svih generacija. Iz naše internacionalne ponude izdvajaju se jela od mesa, paste, pice, rižota, lignje, losos i drugi specijaliteti nezaboravnog ukusa i mirisa.

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 3)
ina Ljubazno osoblje, brza usluga, zanimljiva dekoracija i ukusno jelo... za preporuku
Nikola ponuda je ok, kao i ambijent

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bel Trade d.o.o

Olge Petrov 14, Novi Sad, Beograd

Vaučer važi

do 3.6.2018.

Napomene

  • Vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dan unapred na: 011/4036558
  • Vaučeri mogu da se iskoriste radnim danima od 15h-22h i vikendom od 15h-22h
  • Obavezno zakazivanje jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin najmanje dan ranije, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude