890 din za Lash lift-lifting (podizanje) trepavica sa farbanjem-KS Lucia-Bulevar!

1400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  Lash lift-lifting (podizanje) trepavica sa farbanjem-KS Lucia-Bulevar!

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenom maskarom i boljim uvijačem, pa se na kraju ipak odlučuju ugraditi veštačke trepavice.

Ukoliko želite da se svakog jutra budite s lepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, lash lift tretman je odličan izbor, a oči će izgledati prirodno i otvoreno. Tretman je namenjen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača!

Lash lift je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti. Ovaj tretman podizanja trepavica produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih. Sam proces tretmana je vrlo jednostavan i kraći od ugradnje ekstenzija trepavica.

Na početku tretmana trepavice se prvo očiste od nečistoće i šminke. Na gornji kapak lepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore. Na trepavice se nanosi keratin uz pomoć kojeg one postaju duže, tamnije i gušće. Rezultati su vidljivi odmah! Lash lift je potpuno zdravstveno bezbedan tretman koji naglašava Vašu prirodnu lepotu.

Tretman je namenjen za sve dame koje ne žele ekstenzije,koje imaju ravne prirodne trepavice, ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice od korena, koje imaju spusten kapak Tretman doprinosi podizanju trepavica i dobija se efekat poboljšanog volumena i hrani dlaku keratinom. Keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa i eksternih faktora. On predstavlja glavnu komponentu dlake.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 34)
Danka Devojka je divna, ljubaza, prijatna i odlično radi!
Dunja Ljubaznost i uslužnost osoblja, kao i sam salon.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS Lucia J&D

Vojvode Brane 43, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 5.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Lash lift-lifting (podizanje) trepavica sa farbanjem!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna najava i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno poneti odštampani vaučer sa sobom!
  • Po dobijanju vaučera odmah pozvati salon na  069/655966 radi zakazivanja termina!
  • Kontakt telefon:  069/655966
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inaće će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude