890 din za profesionalnu relax masažu tela za oba pola eteričnim uljima u trajanju od 50 min sa obezbedjenim tuširanjem pre i posle masaže u SL Body Relax na Zvezdari!

1600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • relax masaža tela za oba pola eteričnim uljima u trajanju od 50 min sa obezbedjenim tuširanjem pre i posle masaže

Ljudsko je biće vrlo kompleksan, univerzalan i delotvoran sistem koji sinergično funkcioniše. Međutim, ljudsko biće može opstati samo ukoliko su sve njegove komponente u međusobnom skladu i harmoniji. Samo tada je celovito i harmonično. Narušena harmonična celovitosti predstavlja bolest. Evo kako da to toga ne dođe...

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Relax masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Njome se dokazano pospešuje mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, što posledično otklanja stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Lea Svakome ko zeli da se opusti i uziva u masazi bih preporucila ovu ponudu. Biljana je vrlo profesionalna. Masaza je prijatna, uz svece i opustajucu muziku, bez galame... Potpuni ugodjaj. Hvala!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio za masažu Studio Body Relax

Tuzlanska 22, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 7.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: profesionalnu relax masažu tela za oba pola eteričnim uljima u trajanju od 50 min sa obezbedjenim tuširanjem pre i posle masaže
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 061/23-21-222

Slične ponude