890 din za Ruski pedikir + Ruski manikir sa električnom turpijom i materijalom za jednokratnu upotrebu (sređivanje, električna turpija, krema, lakiranje)-SL Kalisi-Novi Beograd

2400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Ruski pedikir
  • Ruski manikir sa električnom turpijom i materijalom za jednokratnu upotrebu (sređivanje,električna turpija,krema,lakiranje)

Ruski manikir je sve popularniji i moguće je da će uskoro postati najomiljeniji trend nege noktiju.

Ruski manikir je u stvari suvi, tj. aparaturni manikir. U praksi obe tehnike - klasični ili ruski, imaju isti postupak izrade. Kod klasičnog manikira nokat se pomoću turpije formira u željeni oblik, a kutikula se „gura“ prema nazad, dok se kod ruskog manikira koristi specijalizovana aparatura, tzv. „brusilicu“ sa 3 - 6 različitih nastavaka. Na ovaj način temeljno se uklanja sva kožica sa i oko noktiju. Skidaju se, stručno rečeno, proksimalni nabori i bočni zidovi.

Pored estetskog dela, najprimetnija razlika zbog koje klijenti vole ovu tehniku jeste i to da se izrastanje noktiju mnogo kasnije vidi. Kod klasičnog manikira izrastanje počinje da se vidi već nedelju dana nakon tretmana, dok se kod ruskog manikira to vidi tek posle dve nedelje (izrastanje noktiju svakako zavisi od brzine rasta prirodnog nokta). To je moguće zato što je nakon ovog tipa manikira, gel lak ili gel moguće naneti ispod kutikule što direktno utiče na trajnost i postojanost manikira.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
natasa Sve je bilo super! Tretman el. turpijom je super efikasan, bolji nego klasičan pedikir. Devojka koja je radila tretman vrlo prijatna i stručna. Sve preporuke.
Irena Uredno i pedantno urađeno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS Kalisi 22

Bulevar Arsenija Čarnojevića 184, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 31.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ruski pedikir+Ruski manikir sa električnom turpijom i materijalom za jednokratnu upotrebu (sređivanje,električna turpija,krema,lakiranje)-SL Kalisi-Novi Beograd!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina na 069/656545
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inaće će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude