890 din za ultrazvuk mekih tkiva i zglobova sa izveštajem lekara specijaliste u LUX poliklinici RENOVAMED u ZEMUNU! Popust 55%!

Kupi za 890 DIN
890 DIN 2000 DIN kupljeno 16 kupljeno Ponuda je istekla
56 %
890 din za ultrazvuk mekih tkiva i zglobova sa izveštajem lekara specijaliste u LUX poliklinici RENOVAMED u ZEMUNU! Popust 55%!

890 din za ultrazvuk mekih tkiva i zglobova sa izveštajem lekara specijaliste u LUX poliklinici RENOVAMED u ZEMUNU!

Klinika „RENOVA“ je zdravstvena ustanova koja u svom sastavu ima: Specijalističku Hiruršku Ordinaciju „RenovaMed“ i Laboratoriju za Medicinsku Biohemiju „RenovaLab“.Klinika „RENOVA“ je prvi CENTAR REGENERATIVNE MEDICINE u Srbiji!Regenerativna medicina je novi pravac u medicini zasnovan na primeni autolognih regenerativnih terapija.Naša ustanova kao autolognu regenerativnu terapiju koristi Plazmu Bogatu Trombocitima (Platelets Rich Plasma / PRP).PRP se izdvaja iz uzorka sopstvene krvi sofisticiranom tehnologijom tako da krajnji produkt sadrži faktore rasta u visokim koncentracijama.Klinika „RENOVA“ pruža usluge i primenjuje autolognu regenerativnu terapiju u oblastima ortopedije, sportske medicine, u lečenju hroničnih rana, estetske medicine.Za pružanje najadekvatnije usluge brine se tim lekara sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti ortopedije, hirurgije, neurohirurgije, urgentne medicine, endokrinologije, biohemije.

http://www.renovaclinic.com/

Vaučer važi

od 9.12.2016. do 19.1.2017.

Napomene

  • Obavezna rezevacija unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon:  011 316 39 87

Gde iskoristiti vaučer?

Klinika RENOVA
Zagorska 13b
Beograd
011 316 39 87

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.