890 din za vaučer za popust na putovanje u Atinu za 119 evra (tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)! Termin polaska 30.04!

Ponuda je istekla
Pouzdana agencija
Odlična organizacija
Iskusni vodiči

Atina je glavni grad Grčke.Moderna Atina je veliki kosmopolitski grad, dok je starogrčka Atina bila moćna država i poznati obrazovni i filozovski centar.Grad je dobio ime po boginji zaštitnici –Atini.Često se naziva kolevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tokom IVi V veka pre nove ere.Iz tog razdoblja u Atini je ostalo mnogo antičkih zgrada i umetničkih dela. Najpoznatiji je svakako Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.  

Program putovanja:              

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš u u 17:00 h . Noćna vožnja  sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Putovanje kroz centralnu i južnu Srbiju i Makedoniju.

2. dan KALAMBAKA –METEORI – ATINA   

Dolazak u prepodnevnim satima u gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora. Fakultativni odlazak na obilazak Meteora. Panoramska vožnja pored manastira koji  se opisuju kao” osmo čudo sveta “sa posetom najvećem i najlepšem manastiru Veliki Meteori-Preobraženje. Pauza za ručak u expres restoranu u podnožju Meteora i nastavak puta ka Atini. Dolazak u prestonicu Grčke u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan  ATINA

Doručak. Nakon doručka zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom:  Trg Omonija, ulica Panepistimio sa prelepim neo-klasičnim zgradama Nacionalne Biblioteke,  Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta (sada Nacionalni Istorijski Muzej).  Najveći atinski trg Sintagma sa čuvenom zgradom Novog Parlamenta ispred koje se nalazi grob neznanom junaku, kog čuvaju evzoni. Nastavak panoramske vožnje pokraj starog Olimpijskog stadiona,  Zevsovog hrama i Trajanovog slavoluka. Fakultativni odlazak do Akropolja i  organizovani obilaz  ak remek dela zlatnog doba Atine: Hadrijanov odeon, monumentalna vrata Propileji (437.- 432.god.p.n.e.),  Partenon – hram boginje Atine,  Erehteon. Slobodno vreme za individualnu šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan ATINA  – PELOPONEZ, KORINT, EPIDAURUS,  MIKENA – ATINA

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni  obilazak najvećih atrakcija i lokaliteta poluostrva Peloponeza. Vožnja do Korintskog kanala - odakle se pruža najlepši pogled na kanal koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Nastavak putovanja do Epidaurusa  mesto rodjenja Apolonovog sina Asklepija- boga medicine. Obilazak muzeja, i najočuvanijeg na svetu antičkog pozorišta iz 4.v.p.n.e.- legendarnog po svojoj izuzetnoj akustičnosti. Nastavak putovanja. Dolazak u  MIKENU i obilazak ovog prelepog antickog grada. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno veče. Noćenje.

5. dan– ATINA – TEMPI - SOLUN

Doručak. Napuštanje hotela i polazak  za Solun sa usputnim pauzama.Dolazak u klisuru Tempi – kraća poseta Apolonovom izvoru,  crkvi i izvoru Svete Paraskeve. Dolazak u Solun u popodnevnim časovima. Panoramski obilazak grada: Promenada, Bela kula, Sajam, spomenik Aleksandru Velikom, Aristotelov trg, glavne ulice… Poseta Zejtinliku– spomen groblju srpskih vojnika stradalih na Solunskom frontu uz obilazak spomen kosturnice. Kraća poseta crkvi Sv. Dimitrija i slobodno vreme u centru grada.   

Organizovani odlazak do Mediterranean  Cosmos šoping mola, jednog od najvećih na Balkanu .Slobodno vreme za šoping.  U kasnim večernjim satima polazak za Srbiju.

6. dan– POVRATAK

Noćna vožnja kroz Makedoniju i Srbiju. Dolazak u Beograd  na turistički terminal ranim prepodnevnim

časovima . 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA PUTOVANJA

CENA SA VAUCHEROM*

30.04.-05.05.2019

3*

139 eura

109 eura

* Cena sa Vaucherom se odnosi na prvih 35 putnika po terminu. Nakon toga se primenjuje regularna cena kao u tabeli

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom sa audio, video opremom i klimom
  •  smeštaj na bazi tri noćenja u Atini sa doručkom ( doručak švedski sto) u hotelu Iniohos 3* ili u nekom od hotela iste  kategorizacije
  •  usluga predstavnika agencije/vodiča, 
  •  troškove organizacije programa.

Aranžman ne obuhvata:

  •  fakultativne izlete
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove putnika

FAKULTATIVNI IZLETI:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i realizacija zavisi od broja prijavljenih putnika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika, a moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene.

Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih osoba, kao i drugih objektivnih okolnosti.

Cene fakultativnih izleta:

- obilazak Akropolja sa ulaznicom i muzeja 30 eur po osobi

- celodnevno fakultativno obilazak Korintskog kanala, Epidaurusa i Mikene sa ulaznicama u Mikenu i Epidaurus 45 eur po osobi

- obilazak Meteora sa ulazom u Manastir Preobraženje  15 eur

Paket fakultativnih izleta (za uplate prilikom rezervacije) za sve izlete je 80 eur.

Ocena ponude

4/5 (ocene: 4)
Anastasija Sve
Snežana Hotel je bio na odličnoj lokaciji.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Omni S Plus d.o.o

Dragoslava Jovanovića 3, Beograd, Beograd
011/33-48-851, 011/33-49-532

Napomene

  • Pre uplate vaučera obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog kapaciteta za željeni termin na telefon:011/33-48-851, 011/33-49-532!
  • Termini polaska - 30.04!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  •  

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom sa audio, video opremom i klimom
  •  smeštaj na bazi tri noćenja u Atini sa doručkom ( doručak švedski sto) u hotelu Iniohos 3* ili u nekom od hotela iste  kategorizacije
  •  usluga predstavnika agencije/vodiča, 
  •  troškove organizacije programa.

Aranžman ne obuhvata:

  •  fakultativne izlete
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove putnika

Slične ponude