9450 din za noćenje sa doručkom za dvoje odraslih u standardnoj 1/2 sobi + dvoje dece u jednom od A&O hotela u Hamburgu!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Noćenje sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
17600 DIN
Dva noćenja sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
35100 DIN
Tri noćenja sa doručkom u standardnoj 1/2 sobi
52600 DIN

U cenu je uključeno,zavisno od opcije koju izaberete:

  • 1 , 2 ili 3 noćenja sa doručkom za dve osobe u standardnoj 1/2 sobi
  • vaučer važi za jedan od ponuđenih hotela: A&O Hamburg City ili A&O Hamburg Reeperbahn ili A&O Hamburg Hauptbahnhof ili A&O Hamburg Hammer Kirche
  • dvoje dece do 17 godina borave gratis u Porodičnoj sobi sa roditeljima
  • deca do 6 godina imaju besplatan doručak; 7-17 godina plaćaju 50% od redovne cene
  • besplatan WiFi

NAPOMENA: dostupnost slobodnih kapaciteta može se proveriti putem linka: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php

Po dobijanju Kupoman vaučera neophodno je izvršiti zamenu istog za hotel-vaučer na linku: http://register.hotelvoucheronline.com . U roku od 24h ćete dobiti hotel-vaučer na Vašu email adresu koju ste naveli prilikom registracije na gornjem linku i onda možete da rezervišete hotel. Za rezervaciju u hotelu i ostvarivost popusta neophodan Vam je broj hotel-vaučera. Rezervacija se vrši na sledećem linku: http://voucher.aohostels.com

 

A&O Hamburg City sa recepcijom koja radi non-stop nalazi se na 5 minuta hoda od Železničke stanice Berlinska kapija (Berliner Tor) i samo 1 stanicu vožnje od Glavne železničke stanice u Hamburgu. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama. Ponuda hotela uključuje svetle sobe za nepušače sa sopstvenim kupatilima. Sobe sadrže moderan nameštaj, a uz doplatu se mogu koristiti posteljina i peškiri. Na raspolaganju su takođe automati za prodaju pića i užina, dok se lanč paketi mogu pripremiti na zahtev. Gosti se mogu opustiti u baru tokom večeri. Foaje poseduje bilijar i stoni fudbal. Mlađi gosti mogu uživati u dečijem prostoru za igru. U foajeu i baru gosti mogu uživati uz satelitsku televiziju sa raznim sportskim kanalima.

Hotel A&O Hamburg Hauptbahnhof smešten je u zgradi nekadašnjeg magacina, u centru Hamburga, na 12 minuta hoda od Železničke stanice Hamburg. Hotel poseduje zajedničku igraonicu i bar u kom se služe pića. Ovaj objekat je odlično povezan linijama javnog prevoza. Hotel a&o Hamburg Hauptbahnhof nudi veliki izbor udobno nameštenih smeštajnih jedinica, od jednokrevetnih soba do zajedničkih spavaonica. Iz pojedinih jedinica pruža se pogled na jezero Inner Alster. U zajedničkom salonu se nalaze sto za bilijar, stoni fudbal i konzole za kompjuterske igrice. Gosti mogu da gledaju razne satelitske sportske kanale u foajeu i baru. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama. Doručak na bazi švedskog stola služi se svako jutro u hotelu A & O Hamburg. Pića se služe u baru Astra. Popularna šoping ulica Menkebergštrase (Mönckebergstraße) udaljena je 1 km od hotela a&o. Na 5 minuta hoda nalazi se metro stanica Steinstraße, koja nudi veze sa raznim delovima Hamburga.

Ovaj jednostavno uređeni hotel smešten je u hamburškom bulevaru Reperban (Reeperbahn), poznatom po mestima za noćni provod. Udaljen je samo 10 minuta hoda od luke, kompleksa skladišnih zgrada Špajherštat (Speicherstadt) i nekoliko muzičkih pozorišta. Hotel A&O Hamburg Reeperbahn raspolaže funkcionalnim i modernim sobama. Pojedine sobe imaju sopstveno kupatilo, dok ostale nude zajedničko kupatilo u hodniku. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama. Recepcija ovoga hotela i hostela radi 24 sata dnevno, a ljubazno osoblje će rado da vam pruži korisne informacije. Tokom boravka možete da se opustite uz piće u baru a&o ili da igrate bilijar. U foajeu hotela i u baru možete da gledate TV sa velikim izborom satelitskih i sportskih kanala. Hotel a&o Hamburg Reeperbahn nalazi se u blizini riblje pijace i na oko 700 metara od hamburške luke. Do većine atrakcija u Hamburgu možete lako da stignete pešice. Hotel je odlično povezan linijama javnog prevoza sa drugim delovima grada.

Ovaj smeštaj se nalazi na mirnom mestu u Hamburgu, na samo 5 minuta hoda od stanice metroa Hammer Kirche. Uz moderne i prostrane sobe, objekat poseduje ugodan foaje sa barom. Hostel je prvenstveno opremljen sobama u hotelskom stilu. Ponuda objekta A&O Hamburg Hammer Kirche takođe uključuje snek bar. U blizini se možete opustiti u Hammer parku, koji sadrži dečije igralište i bazen za decu, kao i prostor za sunčanje, teren za mini-golf i vrtove.

 


Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Bojana Mogućnost putovanja sa decom
Ivan Apsolutno sve je bilo u redu

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

A&O Hamburg City

Spaldingstraße 160, Hamburg

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Amsinckstr. 2, Hammerbrook, Hamburg

A&O Hamburg Reeperbahn

Reeperbahn 154, St. Pauli, Hamburg

A&O Hamburg Hammer Kirche

Hammer Landstr. 170, Hamburg

Vaučer važi

do 21.4.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Noćenje sa doručkom za dvoje odraslih u standardnoj 1/2 sobi + dvoje dece u jednom od A&O hotela u Hamburgu!
  • Vaučer važi za jedan od ponuđenih hotela: A&O Hamburg City ili A&O Hamburg Reeperbahn ili A&O Hamburg Hauptbahnhof ili A&O Hamburg Hammer Kirche
  • Dvoje dece do 17 godina mogu boraviti gratis u Porodičnoj sobi sa roditeljima!
  • Boravišna taksa se plaća na licu mesta!
  • Obavezno Kupoman vaučer zameniti za hotel-vaučer na linku: http://register.hotelvoucheronline.com
  • Rezervacija termina u hotelu je moguća isključivo uz hotel-vaučer!
  • Dostupnost slobodnih kapaciteta može se proveriti putem linka: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php
  • Rezervacija se vrši na sledećem linku unošenjem broja hotel-vaučera: http://voucher.aohostels.com
  • Rezervacija nije refundabilna, ne može se menjati niti otkazati!
  • Deca do 6 godina imaju besplatan doručak; deca od 7-17 godina plaćaju 50% od redovne cene!
  • Parking je dostupan uz doplatu 15evra/dan!
  • Doplata za pse je 5 evra po ljubimcu/dan!

Slične ponude